Otthoni gyakorlatok, amiktől ellenállhatatlan vádlid lesz

Kovács Andrea
Írta: ,
Otthoni gyakorlatok, amiktől ellenállhatatlan vádlid lesz
Még messze a tavasz, de annyira azért mégsem, hogy ne lenne érdemes elkezdeni készülni a rövidebb szoknyák szezonjára. Ha szeretnéd, hogy a vádlid formásabb, izmosabb legyen, akkor íme ehhez néhány egyszerű de hatékony gyakorlat!
Pipa
Feküdj le a talajra, karjaidat kulcsold a fejed mögé. Húzd fel az egyik lábad úgy, hogy a talpad a talajon maradjon, majd a másik lábadat egyenesen tartva emeld meg néhány centivel majd feszítsd vissza a kinyújtott lábad lábfejét, tartsd így néhány másodpercig, majd tedd a lábfejed spiccbe, előre feszített ujjakkal.

Ez után emeld tovább a lábad addig, hogy a padlóval merőlegesen legyen. Lassan ereszd le spiccben. Csinálj belőle 50-et, majd válts lábat, és ismételd a gyakorlatot így is!
Tavaszra csodás vádlik!
Ha a fenti gyakorlatokból legalább hármat minden nap elvégzünk, akkor március elejére gyönyörű lábaink lehetnek. Nem beszélve arról, hogy ezek a gyakorlatok nem csak a vádlit, de az egész lábat is jól formálják.

Fontos, hogy rendszeresen, kitartóan végezzük a gyakorlatokat, de ne erőltessük meg magunkat. Inkább haladjunk fokozatosan, kíméletesen, de hatékonyan!