7 mindennapi tevékenység, ami az edzést is helyettesítheti

Stumpf Bea
Írta: ,
7 mindennapi tevékenység, ami az edzést is helyettesítheti

Szuper lenne heti háromszor-négyszer edzeni, de sajnos ez nem mindig jön össze. Hideg van, elfoglalt vagy, túlórázol, a barátaiddal, családoddal vagy, és még a házimunka is vár rád otthon. Nem kell feltétlenül az edzőterembe rohannod azért, hogy fitt maradj, a lényeg csak az, hogy sokat mozogj – miért ne válthatnál ki egy-egy edzést a mindennapi tevékenységeiddel? Lássuk, hogyan!

Ha elmentek bulizni, te legyél az első, aki felpattan a bárpult mellől és táncra hívja a többieket, hiszen így nem csak számtalan boldogsághormon fog felszabadulni a testedben, de a testedet is szuperül átmozgathatod.

Ha ritkábban jártok olyan helyre, ahol táncolni is lehet, akkor semmi gond, egy hosszú zuhanyzás alatt, a szoliban vagy főzés közben is tudsz táncolni, de azt javasoljuk, hogy tekerd jó hangosra a zenét!

Gondolj csak bele, hogy egy nagy shopping alkalmával mennyit is sétálsz a hatalmas bevásárlóközpontban, és milyen súlyokat emelgetsz akkor, amikor már tele vagy csomagokkal vagy éppen felcipeled a megvett dolgokat a lakásba.

Ennél nem is lehetne szuperebb, hiszen az a testmozgás, amit észre sem veszel, a legjobb.

Ne legyen bűntudatod tehát, ha az egész napot bevásárlással töltötted, hiszen ez a program akár egy cardio edzéssel is felér!