Ők a legszexibb vegán testépítők - csak ámulunk és bámulunk!

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Egyre több ember és nemzetközi kutatás is alátámasztja, hogy a növényi étrenddel nem csak túlélni lehet: csodálatos izomzatot lehet építeni a segítségével, mégpedig egészségesen. Az már lassan köztudott, hogy a nagymennyiségű szénhidrát jóval nagyobb arányban növeli a teljesítőképességet, mint az inkább zsírokban és fehérjékben bővelkedő étrend. Na de ennyire?! Ezek a férfiak egytől egyig vegánok, csak győzzetek ámuldozni!

Frank Medrano nem ismeretlen az online világban, ő az a testépítő, aki a saját testsúlyos edzéseiről híresült el.

Míg a kőkemény hasizmait és végtelenül szálkás testét (nagy mázlinkra) rendszeresen kirakatba teszi, azt nem hirdeti úton-útfélen, hogy növényi étrendet folytat.

Interjúkban azonban nem titkolja ezt a fontos információt, és ha rákérdeznek, szívesen mesél is róla.

Egyébként csak elvétve, egy-két fotó erejéig láthatjuk, hogy gyümölcsturmixot, zabkását, vagy éppen avokádós szendvicset eszik két edzés között.

Mitz Sumilang már jóval nyíltabban felvállalja, hogy növényi étrendet folytat, a profilján is jól láthatóan feltünteti ezt az információt.

Ha nem lenne elég szívdöglesztő felsőteste, akkor olvadozhatsz az édes kisfiával közös fotókon is, ő ugyanis gyakran elkíséri apukáját az edzőterembe.

Mitz az edzéstippek mellett inspiráló képeket oszt meg az ételeiről is, úgyhogy érdemes lehet követned őt, ha a formás izomzaton túl, időnként néhány izgalmas és tartalmas kaja ötletet is szívesen fogadnál.