Nem muszáj edzőterembe járnod – A legjobb edzős videók a YouTube-ról

Balatoni Dóra
Írta: ,
Nem muszáj edzőterembe járnod – A legjobb edzős videók a YouTube-ról

Kép forrása: undrey/depositphotos.com

Edzőterembe járni költséges és gyakran nehezen is vesszük rá magunkat, hogy kimozduljunk otthonról. Szerencsére ma már szinte semmi nem jelenthet kifogást, ugyanis a különböző edzéseket az internet segítségével könnyedén a szobánkba varázsolhatjuk. Máris mutatunk néhány szuper videót a YouTube-ról, amelyek között biztosan találsz majd neked tetszőt. Jóga vagy inkább zumba? Válassz egyet, öltözz át és máris indulhat az edzés!

Ha a cél a lapos has

Nagyon sokan küzdünk a hasunkon megjelenő, nem kívánt úszógumik ellen. A pluszkilóktól nem könnyű megszabadulni, és különösen nehéz a pocakot eltüntetni. Helyes étkezéssel és rendszeres edzéssel azonban ez is sikerülhet, csak idő és kitartás szükséges hozzá. Ha már épp ott tartasz, hogy feladod, megmutatjuk neked az alábbi videót, amellyel próbára teheted akaraterődet és persze a feleslegedet is! Drukkolunk, biztosak vagyunk benne, hogy ez is menni fog!

Ha a cél a feszes popsi

A popsi a has mellett egy másik kritikus pont a testünkön: szinte alig van olyan nő, aki elégedett lenne vele. Ha kicsi, akkor az a baj, ha nagy, akkor pedig az… Egy biztos: egy kis feszesítés mindenkire ráfér! Elérhetjük ezt egy ügyes ruhaválasztással is, de ha biztos és hosszan tartó megoldásra vágysz, akkor ideje elkezdeni edzeni! Az alábbi edzést rendszeresen végezve hamar látványos eredményt érhetünk el. Próbáld ki, biztosan beválik!

Jóga

Ha nem kedveled az intenzív mozgásformákat és nincs rajtad felesleg sem, akkor sem szabad a fenekeden ülni, az egészséges életmód jegyében próbáld ki a jógát! Hidd el, rád fog férni egy kis lazítás, itt az ideje, hogy kiverd a fejedből a problémákat és feltöltődj egy kicsit. Emellett az izmaid is hálásak lesznek érte, szebb lesz a testtartásod és formásabb lesz az alakod is. Kattints a videóra!

Fókuszban

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató

Egészség és életmód

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz