Kíváncsi vagy, mit is tud valójában egy fitneszóra?

Stumpf Bea
Írta: ,

Gondoltál már rá, hogy nem csak a mosóporod, de az edzésed is lehet intelligens? Pedig már a fitnesz világába is betörtek a legújabb kütyük, amikkel könnyedén mérheted az edzéseid hatékonyságát, a fejlődésedet és a tested állapotát. Lássuk, mit tud a legmenőbb Fitbit Blaze fitneszóra, amit nemrégiben alkalmunk nyílt személyesen is kipróbálni!

Alap funkciók Kép forrása: fitbit.com

A Fitbit Blaze fitneszóra szinte minden edzéstípushoz használható, azaz a legjobb, ha nem csak futáshoz, cardio edzésekhez vagy biciklizéshez veszed fel, hanem egész nap magadon hagyod.

Mivel színes érintőképernyője könnyen kezelhető, az óra pedig Bluetooth segítségével összeköthető a telefonoddal, így egyszerűen csekkolhatod az edzéseid eredményét, statisztikáját és a telefonod GPS-ét használva még az útvonalat is.

Veled pulzál Kép forrása: fitbit.com

A PurePulse innovatív pulzusmérő technológiának köszönhetően a Fitbit Blaze fitneszóra pontosan méri, hogy milyen intenzíven égeted a kalóriát a napod és az edzéseid során, valamint valós idejű szívritmust mér, aminek segítségével maximalizálhatod az edzéseid hatékonyságát.

Hogyan?

Mivel az óra az edzésed alatt folyamatosan mutatja a pulzusodat, könynen nyomon követheted, hogy ez a szám zsírégetéshez elég, vagy már cardio edzésnek számít. Ennek megfelelően mozgás közben te magad szabályozhatod, hogy pörgeted vagy lassítod a tempódat a célodhoz mérten. A teljesítményedet pedig természetesen az edzés végeztével is lecsekkolhatod a Fitbit Blaze telefonos applikációján!