Kíváncsi vagy, mit is tud valójában egy fitneszóra?

Írta: ,

Gondoltál már rá, hogy nem csak a mosóporod, de az edzésed is lehet intelligens? Pedig már a fitnesz világába is betörtek a legújabb kütyük, amikkel könnyedén mérheted az edzéseid hatékonyságát, a fejlődésedet és a tested állapotát. Lássuk, mit tud a legmenőbb Fitbit Blaze fitneszóra, amit nemrégiben alkalmunk nyílt személyesen is kipróbálni!

Alap funkciók Kép forrása: fitbit.com

1/4 Alap funkciók

A Fitbit Blaze fitneszóra szinte minden edzéstípushoz használható, azaz a legjobb, ha nem csak futáshoz, cardio edzésekhez vagy biciklizéshez veszed fel, hanem egész nap magadon hagyod.

Mivel színes érintőképernyője könnyen kezelhető, az óra pedig Bluetooth segítségével összeköthető a telefonoddal, így egyszerűen csekkolhatod az edzéseid eredményét, statisztikáját és a telefonod GPS-ét használva még az útvonalat is.

Veled pulzál Kép forrása: fitbit.com

2/4 Veled pulzál

A PurePulse innovatív pulzusmérő technológiának köszönhetően a Fitbit Blaze fitneszóra pontosan méri, hogy milyen intenzíven égeted a kalóriát a napod és az edzéseid során, valamint valós idejű szívritmust mér, aminek segítségével maximalizálhatod az edzéseid hatékonyságát.

Hogyan?

Mivel az óra az edzésed alatt folyamatosan mutatja a pulzusodat, könynen nyomon követheted, hogy ez a szám zsírégetéshez elég, vagy már cardio edzésnek számít. Ennek megfelelően mozgás közben te magad szabályozhatod, hogy pörgeted vagy lassítod a tempódat a célodhoz mérten. A teljesítményedet pedig természetesen az edzés végeztével is lecsekkolhatod a Fitbit Blaze telefonos applikációján!

Kényelmes és egyszerű Kép forrása: fitbit.com

3/4 Kényelmes és egyszerű

Ha edzés közben izgulnál, hogy lemaradsz a legfontosabb eseményekről, akkor többé nem kell folyton a mobilod után nyúlkálnod, hiszen a telefonoddal szinkronizálva a Fitbit Blaze fitneszóra érintőképernyőjén megjelennek a hívásaid és a legfontosabb értesítéseid is.

Sőt, a maximális kényelem érdekében még a zenéidet is váltogathatod róla!

Éjjel-nappal veled Kép forrása: fitbit.com

4/4 Éjjel-nappal veled

Mivel a Fitbit Blaze fitneszórái 5 napon át bírják töltés nélkül,  ha szeretnéd, akár éjjel-nappal viselheted őket.

Napközben az outfitednek megfelelően változtathatod a karpántot, edzéshez viselheted a vízálló műanyag pántot, éjszakára pedig beállíthatod az alvásfigyelést, ami a szívritmusodat és az alvás közbeni rezgéseidet figyelve segít, hogy minél hatékonyabban tudj éjszaka pihenni.

Hát nem fantasztikus?