Jóga a Városligeti-tó közepén – Ilyen volt az Activia Fusion vízijóga (x)

bien.hu
Írta: ,

Jóga a vízen? Igen! Az ászanák szerelmesei különleges rendezvényen vehettek részt május 21-én –komolyzenei kíséret mellett egy teljes délelőttön át jógázhattak a Városligeti-tó víztükrén az Activia Fusion Vízijóga keretében.

Mindazok, akik ellátogattak az Activia Fusion Vízijóga rendezvényére, a Városligeti-tó közepén, a víz tükrén vehettek részt egy-egy 45 perces foglalkozáson. A különleges színpadnak köszönhetően valóban úgy érezhették magukat, mintha a víz felszínén jógáznának. Ezalatt – mintha csak egy koncertteremből csöppentek volna oda – 12 elegánsan felöltözött zenész, a Miskolci Nemzeti Színház Kamarazenekara egy számukra kialakított víziszínpadon nyújtott élő, klasszikus zenei aláfestést.

Nézd meg te is, milyen az, ha jógázók lepik el a Városligeti-tavat! :)

Az Activia Fusion márka azt vallja, hogy a mindennapokban akkor járunk a legjobban, ha csempészünk egy kis élvezetet abba, ami egészséges. Ez adta a különleges vízijóga ötletét is. A két izgalmas ízből összeállított gyümölcságy és a hófehér joghurt az egészséges életmód és az élvezet ötvözetét szimbolizálja. Ugyanezt a filozófiát testesítette meg a vízijóga és a komolyzene párosítása is a városligeti környezetben.

Az esemény jellegzetességeit figyelembe véve Kriston Adrienn, az amerikai Yoga Alliance minősített jógaoktatója speciális Vinyasa Flow mozdulatsort állított össze. A rendezvényen a több száz érdeklődő mellett Oravecz Nóra blogger, valamint Szalóki Ági és Singh Viki énekesnők is részt vettek.

A különleges vízijóga mindenkire nagy hatást gyakorolt, a résztvevők csodás élményben részesültek – erről tanúskodik az alábbi videó is: