Járni vagy nem járni edzőterembe? 5 kérdés, amit tegyél fel magadnak, és rájössz

Nagy Niki
Írta: ,

Az egészség nem ott kezdődik, hogy valaki több tízezer forintért edzőterembe jár, de nagyon megkönnyítheti a dolgot, ha minden úgy kéznél van, ahogyan egy teremben. A gépekkel kétségkívül könnyebb elérni az áhított alakot, ott vannak a csoportos órák is, a rengeteg rendelkezésre álló eszköz, na meg a wellness részleg, ahol a fáradt izmokat szaunával lehet regenerálni. De nem mindenkinek van tényleg szüksége erre – tedd fel magadnak ezt az öt kérdést, hogy megtudd, érdemes-e beruháznod egy drága edzőtermi bérletre!

Felesleges több tízezer forintért bérletet venned, ha egyébként tudod, hogy soha nem fogod kihasználni.

Gondold át, hogy motiválni fog-e, hogy befizetted a pénzt, vagy inkább stresszel, de nem fogsz többet járni azért, mert már benne vannak a forintjaid.

Ha úgysem használod ki a bérletet, felesleges rá költeni, csak kidobod a pénzt az ablakon.

Bár az edzőtermi bérlet sokat segít az alakformálásban, nem feltétlenül létszükséglet, ezért ha tényleg nagyon nehezen tudod kiszenvedni a havi betevőből, lehet, hogy nem érdemes költségekbe verned magad miatta.

Könnyen előfordulhat, hogy többre mész akkor, ha beruházol néhány otthoni eszközre, és nem költesz havonta több tízezret bérletre.