Hamar véget érhet a tavaszi fittness program bemelegítés nélkül! (x)

Szendrey Adrienn
Írta: ,
Hamar véget érhet a tavaszi fittness program bemelegítés nélkül! (x)

Végre itt a jó idő, és vele a lazább öltözet: közeleg a szép lábbelik és shortok szezonja, hogy a bikiniről ne is beszéljünk. Éppen ezért ideje, hogy formába lendüljünk! Jöhet bringa, görkorcsolya, futás, csak hatékony legyen!

Ezen az elven, profi edzésterv nélkül, könnyen megtörténik a baj: baleset, rándulás, ficam mind-mind kellemetlen tünetekkel járhatnak, mint például a duzzanat, és a vérömleny. Ráadásul, a kezdeti lelkesedést könnyen csökkentheti egy hosszas lábadozás, amellyel végképp elmegy a kedvünk a sportolástól. De szerencsére van hatékony alternatívája a tünetek csökkentésének!

Íme egy komplex készítmény, amellyel csökkentheted a panaszokat!

Ha baleset ér, helyezd nyugalomba a sérült testrészedet és hívj segítséget. Ahhoz, hogy a gyógyulás teljes legyen, fontos, hogy a kezdeti ellátás szakszerű legyen. Éppen ezért, ha szükséges bízd szakorvosra a döntést. Az enyhébb panaszokat, mint például a duzzanat, a vérömleny, és a zúzódás mértékét hatékonyan csökkentheted a Tramueel® gyógyszerkészítményekkel.

A Traumeel® 14-féle, főleg növényi, egymással hasonló alkalmazási területtel rendelkező monokomponensű szerből tevődik össze, amelyek egymás gyógyszerképeit kiegészítik. A Traumeel® kenőcs, belsőleges oldatos cseppek és tabletta homeopátiás kombinációs gyógyszerkészítmények, amelyek a homeopátiás hagyománynak megfelelően, lágyrészsérüléssel járó baleseteknél rándulás, ficam, vérömleny, zúzódás, ízületi folyadékgyülem tüneteinek csökkentésére alkalmazhatóak!

A fájdalom enyhítéséért az Aconitum napellus (sisakvirág), az Arnica montana (árnika) és a Chamomilla recutita (kamilla) felel. Mindezek mellett a csonttörést kísérő panaszok csökkentésében játszik fontos szerepet a Symphytum officinale (fekete nadálytő).  A duzzanat lelohasztásáért a Hamamelis virginiana (varázsmogyoró) vagy az Achillea millefolium (cickafark), míg a gyulladás tüneteinek csökkentéséért az Echinacea angustifolia et purpurea (kasvirág) és a Mercurius solubilis Hahnemanni felel.

A Traumeel® kenőcs, belsőleges oldatos cseppek és tabletta recept nélkül kapható a gyógyszertárakban!

A Traumeel® kenőcs, belsőleges oldatos cseppek és tabletta gyógyszerkészítményeket csak a jóváhagyott javallatokra szabad alkalmazni!

Hirdetés
Dr. Peithner Budapest Kft., 1117, Budapest, Fehérvári út 50-52. 4. em.
P-022- traumeel-hirdetes- 2016-apr.


A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!