Fuss zombik elől! A legjobb fitnesz applikációk

Göcző Nóra
Írta: ,

Túl sokat dolgozol, elfoglalt házi asszony vagy, netán csak lusta vagy elmenni egy edzőterembe? Idegesít a dübörgő zene, a súlyzók csörömpölés és az izzadt emberi testek látványa? Viszont kétségbe esve lapozgatod a naptárat, rájöttél, hogy mindjárt itt a nyár, le kell vetkőzni és meglátják, milyen párnás lett a hasad, és hurkás a combod? Én megértelek. Vedd elő a mobilod (ha ezt a cikket épp nem a telefonodon olvasod) és megmutatok néhány applikációt, amivel pár hét alatt formába hozhatjuk magunkat.

Fogyj le, s közben érezd jól magad! Kép forrása: tessa-barton.blogspot.com

A mai legjobb, fogyókúrás célból létrejött alkalmazások nem egyszerűen csak az elfogyasztott kalóriákat számolgatják vagy feljegyzik a napi étrendedet és gratulálnak, ha egész nap koplaltál.

Alapvető tulajdonságuk, hogy egyfajta társad legyenek az életmódváltásban.

Képesek ösztönözni, dicsérni is a fokozatos teljesítmény érdekében.

Rossz hír viszont a személyi edzőknek, hogy egy szakemberek által megírt mobilos edzésprogram rengeteg pénzt és időt takaríthat meg azoknak, akiknek nincs lehetőségük edzőterembe járni.

Ráadásul, akár több applikációt is használhatsz egyidőben.

Ha még 10 perced sincs mozogni Kép forrása: amzn.to

Mindössze napi hét perc mozgással rászoktathatod magad a rendszeres sportolásra a Johnson & Johnson által kifejlesztett 7 Minute Workout alkalmazással.

Kezdetben elég, ha egyszer csinálod végig az applikáció által bemutatott mozgást, később naponta akár többször is megteheted, amikor időd van rá.

A szakértők által vezetett edzésprogramban kiválaszthatod az edzések intenzitását is.

A 7 perces mozgás mellett 22 különböző tréning közül választhatsz, melyeket bárhol, bármikor végig csinálhatsz.