A flabélos teljes test vibrációs tréning – Tízperces csoda vagy pénzkidobás?

Szabó Erzsébet
Írta: ,
A flabélos teljes test vibrációs tréning – Tízperces csoda vagy pénzkidobás?

Az utóbbi időben egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a különféle vibrációs tréningek, főként az egészségre és az alkatra való jótékony hatásuk végett. E gépek közül most az elmúlt év legnagyobb őrületét, a flabélost vesszük górcső alá.

Mikor hatékony?
A vibrációs tréning akkor lesz hatékony, ha az ember elfogadja, hogy bár olykor-olykor helyettesíthetjük vele az edzést, inkább kiegészítő lehetőségként tekintünk rá.
 
Aki látványos változást szeretne, az hetente legalább három-négy alkalommal tartson flabélos edzést, amit mindenképpen egészítsen ki egy választott sportággal. 
 
Úgyis lehet időzíteni az edzéseket, hogy a flabélos bemelegítés/levezetés legyen, de tehetjük teljesen más napra is a tréninget, és más napra az edzést.
 
Így valóban sok kalóriát égethetünk el, de természetesen emellett ugyancsak változtatni kell az életmódon, hiszen manapság még nem sikerült kitalálni olyan csodaszert vagy gépet, ami önmagában hatékony lenne.
Nem csak pénzkidobás?

Akik ettől várják a nagy változást, azok számára valóban pénzkidobás a bérlet, de akik hajlandóak mást is tenni a cél érdekében, azoknak kiváló lehetőséget nyújt a vibrációs gép.

Kifejezetten jó hatással van az anyagcserére, az emésztésre, ami a fogyás egyik kulcsmomentuma, illetve a bőrt is nagymértékben feszesíti, a cellulitot láthatóan kezeli.

 
Tónusosabbá teszi az izomzatot, javítja a vérkeringést, fejleszti a rugalmasságot, az egyensúlyérzéket, a terhelhetőséget. Növeli a vérben az oxigénszintet, így bár testileg elfáradunk, az edzés végén kellemesen felfrissülünk.

Fókuszban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra