Ezek a legjobb számok, ha edzéshez keresel zenét - Észre sem veszed, hogy telik az idő

Zabolai Margit
Írta: ,

Eltelt az év első hónapja, általában az újévi fogadalmakból ilyenkorra szokott kifogyni a kraft, úgyhogy hoztunk egy kis lendületet neked, hogy jobban menjenek azok az edzések! Ezektől a számoktól azonnal felkapod a futócipődet!

A Spotify szerint 2016-ban ezek voltak a legnépszerűbb számok, amiket az emberek edzéshez hallgattak. Ha pedig tavaly működtek, idén is működni fognak, csak töltsd le őket a telefonodra, vagy az mp3-lejátszódra, és indulhat is a gyúrás! Ha pedig van olyan szám, amitől te mindig kapsz egy kis lendületet, de nincs rajta a listán, ne felejtsd el a tippet megosztani a többiekkel kommentekben!

1. Eminem - Nate Dogg: ‘Till I Collapse

Ha ritmus kell, akkor ez lesz a te számod! Lehetetlen nem mozgásba lendülni a rap koronázatlan királyának, Eminemnek erre az erőtől lüktető dalára.

2. Kanye West: POWER

Oké, Kanye West egy fura alak, ezt mi is aláírjuk. De a rendszeresen edzők 2016-ban állítólag teljesen begerjedtek ettől a számtól, és ha neked is segít átlendülni a holtponton, akkor azt a javára kell írnunk.

3. Drake: Jumpman

Van valami monotinitás ebben a számban, ami segíthet ritmust tartani, és lenyomni azt a bizonyos még egy, utolsó kört, ami kell ahhoz, hogy eredményes legyen az edzésed.

4. The Chainsmokers: Closer

Ironikus módon a láncdohányosok egyik száma is felkerült a listára, de tény, hogy a kellemes, magával húzó dalra például kifejezetten klassz egy kényelmes, éppen jól esően elfárasztó tempóban futni.