Edzésre inspiráló Instagram oldalak – Megéri követni őket!

Nagy Niki
Írta: ,

Bizony előfordul, hogy hajnalban felkelve semmi kedvünk edzeni, kellene egy kis motiváció, vagy éppen szükségünk van néhány tippre ahhoz, hogyan kezdjük el a sportolást. Erre kitűnő forrás az Instagram, ahol rengeteg olyan profilt találsz, amelyekre elég csak ránézni ahhoz, hogy kedved támadjon egy kis testmozgáshoz! Ezek közül szemezgettünk most neked.

Kayla Itsines Kép forrása: Instagram, @kayla_itsines

Ő az Instagram koronázatlan királynőjeotthon végezhető programja, és a program által lefogyott lányok szuper motivációt jelenthetnek bárkinek. Ezt az is bizonyítja, hogy 3,7 millió követője van már.

A motiváló képek, idézetek és #mutimiteszel fotók között megmutatja a legsikeresebb BBG-lányokat (Bikini Body Guide-nak nevezte el az edzőprogramját), akik a saját edző- és étrendtervével fogytak le és erősödtek meg.

Kayla titka talán abban rejlik, hogy nagyon közvetlen a követőivel, a pozitív példák láttán pedig mi is könnyebben kezdjük el az összesen 4x7 percig tartó, extra kemény HIIT programját. 

Jen Selter Kép forrása: Instagram, @jenselter

Ha máshonnan nem is, a srác ismerőseidtől már biztosan hallottál Jenről: a csodafenekű leányzónak 7,3 millió követője van, és naponta osztogat meg magáról fitnesz ruhás és bikinis fotókat.

Néha egy-egy edzővideót is kapunk tőle, amiből elleshetjük, hogyan gyúrja feszesre a formás popsiját, amit valószínűleg minden lány irigyel tőle.

Ha nincs motivációd a guggolásokhoz, erősen ajánljuk, hogy nyisd meg az Insta profilját, mert egy ilyen kerek fenéknél nincs jobb ösztönző erő!