5 gondolat, ami megfordult már a fejedben, ha jársz edzeni

Zabolai Margit
Írta: ,

Mindegy, hogy csak most kezdted, hogy már évek óta csinálod, hogy profi vagy, vagy csak igyekszel formába jönni, hiszen minden edzésnek az a lényege, hogy egy kicsit próbára tegyen, megdolgoztasson, és feszegesse a személyes határaidat. Úgyhogy ezekkel a gondolatokkal biztosan te is szoktál találkozni.

Kevés dolog tölti el jobb érzéssel az embert, mint amikor felkapja az edzőcuccát, és nekiindul.

Jó, lehet hogy az ezt megelőző 15 perc, amit izzadó tenyérrel szántunk a kifogások keresésére, vagy az a drámai párbeszéd, amit a belső éneddel folytattál, míg meggyőzted magad, hogy ne maradj otthon még egy részt megnézni a sorozatodból, nem volt ilyen felemelő, de amikor végre győzöl – úgy érzed, kontroll alatt tartod az életedet, felnőttél, felelősségteljes vagy, és tiéd a világ!

Azok az édes, önbizalommal teli első percek – amikor belelendülsz a gyakorlatokba a nyújtások után, és szinte érzed minden porcikádban, hogy most valami jót teszel magaddal.

Lehet, hogy az a második alkalom, hogy nekiálltál az edzésnek, de szinte érzed, ahogy olvadnak a kalóriák, épülnek az izomrostok, és biztos vagy benne, hogy a combod feszesebb, mint két perccel ez előtt volt.

Kirobbanó formában vagy, senki sem állíthat meg, nincs előtted aka… aka… akadály… Miért ilyen nehéz hirtelen a levegő?