4 különleges jógaóra Budapesten

Nagy Niki
Írta: ,

A jóga alapvetően a befelé figyelésről szól, és nem az az érdekes benne, hogy hol végezzük – egy teremben, a szabadban vagy a szobánkban. Mégis, vannak olyan különleges jógaélmények Budapesten, melyeket érdemes megtapasztalnod, ha szeretsz nyújtani és vonz az ászanák világa.

Jóga a város felett Kép forrása: insearchofgrace.com

A rooftop jóga igazából kihagyhatatlan élmény – garantáltan ellazít, ahogyan az ébredező vagy a lenyugvó várost nézed, miközben gyakorlod az ászanákat.

Bori rendszeresen rendez jógaórákat a város felett, ahol nem csak befelé, hanem kifelé is figyelhetsz, hiszen tökéletes kilátás nyílik a különböző tetőteraszokról a nyüzsgő Budapestre.

Nyáron ráadásul sokáig van világos, így akár a naplementét is elkaphatod, ha olyan időpontot választasz.

A Margitszigeten igazi kuriózum jógázni – magad is kimehetsz, és csinálhatod egyedül a gyakorlatokat, de a Margitszigeti jóga csoport jógaórája sokkal hangulatosabb.

Az egész azért izgalmasabb, mint egy teremben izzadni, mert itt tényleg érezheted a füvet a lábad alatt, hallhatod a madarak csicsergését, érezheted a friss szellőt – és ha nem öltözöl túl, nyáron még barnulhatsz is (persze csak megfelelő védelem mellett!).

Ráadásul az óra becsületkasszás, így mindenki annyit ad bele, amennyit jónak lát.