10 pontos útmutató a Bak szerelméhez

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Cikksorozatunkban sorra vesszük, milyen az élet az egyes zodiákusok mellett – vajon hogyan lehet közel férkőzni hozzájuk? Milyenek, amikor ismerkedni próbálnak? Mit tartogatnak egy komoly kapcsolatban? Természetesen nem csupán a csillagjegyünk befolyásolja a szerelmi életünket, de a születési képletben a napjegyünknek is fontos szerepe van. Lássuk, a Bakok szívéhez milyen út vezet!

Ilyenek az ismerkedésben

A Bakok feltűnően távolságtartóak a szerelemben, erről könnyen felismerhetőek. Tisztelettel beszélnek másokkal és a leendő kiszemeltekkel is kissé kimértek, de azért egyértelműen észre lehet venni rajtuk, ha valaki felkeltette az érdeklődésüket.

Felelősségteljesek a párkapcsolatban

A párkapcsolataikban a Bakok egyszerre hagyománytisztelőek, családcentrikusak és kissé maradiak. Szeretik a jól megszokott párkapcsolati szabályokat és sokat adnak a látszatra. Sokszor a végletekig húzzák a szakítást – egyszerűen nem akarnak szembenézni azzal, ha valami nem működik.

A hűtlenséget azonban nem tudja megbocsátani, ekkor azonnal véget vet a románcnak.

Szeretnek irányítani

A Bak férfiak szeretnek irányítani a párkapcsolatukban, de ez a tulajdonságuk inkább érettebb korukban jön elő. A fiatal Bakok – ahogy más férfiak is ebben a korban – inkább csak útkeresők, ismerkednek a szerepekkel, de az idősebb korosztálynak már egészen konkrét elképzelései vannak a párkapcsolatokról. Szeretik a nagybetűs férfi szerepét betölteni otthon, és a párjuktól is elvárják, hogy a női ideálnak megfeleljen. Ők maguk nem túlságosan nyitottak mások felé és párkapcsolatban is nagyon nehezen nyílnak meg. Az a partner lesz náluk a befutó, aki sok-sok gyengédséget és támogatást tud adni, miközben megteremti az otthonos, gondoskodó légkört.

Fókuszban

3 napos őszi nagytakarítás - Ha ezeket a lépéseket betartod, az egész lakás ragyogni fog!

Rakd össze a top tisztítós kosarat: 6 kellék takarításhoz, amikkel gyerekjáték lesz az otthonod tisztán tartása

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján