Nagy tavaszi horoszkóp - Mi vár rád a következő hónapokban?

Írta: ,

Végre eljött az év legvártabb évszaka, amikor a leginkább hajlamosak vagyunk változtatni életünkön, jobb irányba fordítani sorsunkat. Habár az irányítás a mi kezünkben van, szükségünk van egy kis külső segítségre is, legyen az földi vagy akár égi. Lássuk, milyen időszakot jósolnak számunkra a csillagok!

Kos

1/12 Kos

Nem jellemző rád a halogatás, mostanában azonban sok mindent félre tettél, hogy majd az új évszakban találj lendületre. Most azonban itt a te időd, végre a körülmények is kedveznek, hogy megvalósítsd az elképzeléseidet.

Szerelem: Amíg nem teszed tisztába a saját érzéseidet, addig másoktól sem várhatsz többet. Szerencsére itt az alkalom arra, hogy átgondold a saját vágyaidat.

Karrier: Új szelek fújnak, és te kapva kapsz az alkalmon, és meg is lovagolod őket. Igyekezz kihasználni minden lehetőséget, ami csak adódik.

Bika

2/12 Bika

Olyasmit tervezel most, amit korábban még nem csináltál, az új évszak téged is inspirál. Használd ki ezt a lendületet, és indítsd be a változást, a részleteket majd menet közben is kitalálhatod.

Szerelem: Új érzések kerítenek hatalmukba, és ezek a lelki állapotodat is megváltoztatják. Egyelőre azonban cseppet sem zavar a dolog, örülsz, hogy ezt is megtapasztalod.

Karrier: Bármennyire igyekszel is, nem lehetsz mindenben te a legjobb. Ha ezt megtanulod elfogadni, nagyon sok csalódástól kímélheted meg magadat. Azon dolgozz, ami sikert is hoz.