Így nyerheted el a Kos szerelmét

Írta: ,

A kosok a tűz elemhez sorolhatóak, ebből adódik, hogy végtelenül határozottak, magabiztosak és szenvedélyesek. Sokan vágyakoznak meghódításukra, amit többek között mindent elsöprő természetüknek köszönhetnek. De hogyan nyerheted el egy Kos szerelmét?

1/5 Milyen a szerelme?

Lehengerlő és túláradó, mint saját maga. Rendkívül intenzív és odaadó, elsöprő és szenvedélyes, azonban ez az intenzív lángolás nyilván tarthatatlan hosszútávon.

Ez általában a Kosok veszte, ők ugyanis arra vágynak, hogy ez a különleges érzés örökké tartson. Nagyrészt ezért olyan nehéz közel kerülni hozzájuk, még nehezebb megtartani őket.

Akiknek mégis sikerül, azok önzetlen, odaadó és izgalmas partnerre számíthatnak, aki mindig vidámságot visz a hétköznapokba, és rendkívül érzelmes.

Ám minden szerencsés partnernek el kell fogadnia, hogy a kosok uralkodóak a párkapcsolatukban, és nem feltétlenül azok a férfiak, akik mellett egy komplett életet fel lehet építeni – legalábbis nem határtalan nyugalomban.

2/5 Milyen nőket kedvel?

Természetesen a legszebbeket és a legjobbakat, de mindent összevetve nem kifejezetten az a típus, aki túlságosan is válogat.

Leginkább az újdonság vonzza, ami azt jelenti, hogy nem igazán van konkrét zsánere sőt, sokszor éppen azzal könnyű megnyerned, ha még nem volt hozzád hasonló partnere – ez a külsőre és a belsőre egyaránt vonatkozik.

Szabadelvűsége ellenére a Kos szereti, ha valamihez nem jut kifejezetten könnyen hozzá, ugyanis az akadály legyőzése az, ami leginkább felkelti az érdeklődését.

Ez tehát azt jelenti, hogy kedveli a nehezen megközelíthető, távolságtartó nőket, azokat, akik nem esnek hanyatt vonzó személyisége, külseje ellenére sem (legalábbis nem egyből).

 

Ezekkel biztosan elriasztod Kép forrása: stephaniesterjovski.com

3/5 Ezekkel biztosan elriasztod

A korábbi bekezdésből adódik, hogy a kosokat könnyű elijeszteni azzal, ha könnyen megkapnak, ugyanis ezek után már nem jelentesz számukra kihívást.

Gyorsan kiismernek, meghódítanak és továbbállnak, tehát esélyt sem adsz magatoknak arra, hogy közelebbről is megismerhessétek egymást.

A távolságtartást szeretik, de a túlzott ridegséget nem. A kosok pajkosak, játékosak, amolyan örökifjúk, ebből adódik, hogy a merev magatartás, az esetleges „főnökösdi” kifejezetten taszítja őket.

Nem kedvelik a hétköznapi, hagyományos dolgokat, a túlzásba vitt tervezgetést, agyalást, ők a mának élnek – szóval az első randikon véletlenül se beszélj családról, házasságról!

Ezzel viszont garantáltan megfogod Kép forrása: therealchristinalee.com

4/5 Ezzel viszont garantáltan megfogod

Annak ellenére, mennyire a jelenben élnek, és mennyire tűnnek időnként gyerekesnek, a kosokkal mélyenszántó beszélgetéseket is könnyen folytathatsz.

Szeretik, ha valakivel megtalálják a közös hangot, és partnerük hozzájuk hasonlóan vidám, életrevaló, vonzó jelenség.

Könnyen felkeltheted az érdeklődését, ha kicsit tartod tőle a távolságot, és nagyon fontos, hogy őrizd titokzatosságodat, sosem érezheti azt, hogy teljesen megkapott, vagy megismert.

Nagy hangsúlyt fektetnek a szenvedélyre, a nyílt és őszinte beszédre, és utálják, ha utóbbit zokon veszik.

Szóval próbáld érteni a poént, ne vedd túl komolyan a cinizmust, inkább vágj vissza te is viccesen – máris bezsebelhetsz egy pluszpontot!

Mit vár el a kapcsolatban? Kép forrása: bloglovin.com

5/5 Mit vár el a kapcsolatban?

Elvárja, hogy ő legyen a vezető, ugyanakkor partnerének két lábbal kell állnia a földön, ellenkező esetben a Kos pillanatok alatt elveszíti iránta érdeklődését.

Ekkor jön a kiút keresése és a félrelépés, amiért a kosnak nem is igazán lesz bűntudata, mert azt érzi, hogy nem kapott meg otthon mindent, márpedig ami jár, az jár.

Kiszámíthatatlan a szerelemben, mert amennyire odaadó, annyira bántó is tud lenni, gyakran követ el meggondolatlanságot.

Ez nem feltétlenül megcsalást jelent, néhány sértő mondat is tönkre tudja tenni az otthoni idillt. Éppolyan szenvedélyes, amennyire indulatos, ám elvárja, hogy ehhez partnere alkalmazkodjon.

Ha nehéz tulajdonságait képes vagy tolerálni, és igyekszel mindig érdekes maradni számára, akkor nyert ügyed, és kiváló partnered lehet személyében.