Diéta horoszkóp - Így tudsz a legkönnyebben fogyni csillagjegyed szerint

Írta: ,

Az asztrológusok szerint csillagjegyünk nem csak a sorsunkat, az alkatunkat, személyiségünket is befolyásolja – így akár azt is, hogy hogyan mehet legkönnyebben a fogyás. Olvasd el személyre szabott tippjeinket! (x)

Kos

1/12 Kos

Mindig nagy lendülettel veted bele magadat a legszigorúbb diétákba, de aztán gyorsan elfogy a lendületed.

Nálad a kulcs az, hogy megtervezd, mit eszel, és nem éhezteted ki magadat valami zéró kalóriás fogással.

Válassz inkább olyan ételeket, amelyek egészségesek, de sokáig eltelítenek, és megadják a szükséges energiát ahhoz, hogy ne kelljen lassítanod a mindennapokban, mint például egy Cézár-saláta friss zöldségekkel és fehérjében gazdag csirkemellel.

Jöhet? Innen rendelheted meg!

Bika Kép forrása: nutritionstripped.com

2/12 Bika

Makacs típus vagy, ha egyszer ráveszed magadat valamire, akkor tartod is magadat hozzá, ezért nem probléma a diétád betartása.

Fontos viszont, hogy ne csak jól egyél, mozogj is, ehhez pedig elengedhetetlen, hogy mindig pótold a zsírégetéshez és izomépítéshez elengedhetetlen fehérjét.

Proteinitalokat, fehérjeszeleteket akár már online is rendelhetsz, hogy mindig kéznél legyenek.

Jöhet? Innen rendelheted meg!

Ikrek Kép forrása: eye-swoon.com

3/12 Ikrek

Fontos számodra, hogy jól nézz ki, de enni is szeretsz, ezért nem is érdemes önsanyargató diétákkal próbálkozni, csak az működhet, ha olyan kerül a tányérodra, amit szívesen is eszel meg.

Egy citromos csirkemell könnyű rizzsel például laktató, finom, mégis könnyű fogás, ami után nem érzed, hogy még egy adag fagyit is le kell tolnod.

Jöhet? Innen rendelheted meg!

 

Rák Kép forrása: shopruche.com

4/12 Rák

Egy diéta számodra kimozdulás lehet a komfortzónádból, és amikor ez azt is jelenti, hogy olyan ételeket kell enned, amiket amúgy nem szoktál, könnyen úgy érezheted, hogy túlvállaltad magad.

Ismerkedj új ízekkel, új fogásokkal, de haladj kis lépésekben, és először próbálkozz olyan ételekkel, amelyek régi ismerősök, de a diétádba is beleillenek, például egy házi zöldbabfőzelék.

Jöhet? Innen rendelheted meg!

Oroszlán Kép forrása: elenamjacobs.tumblr.com

5/12 Oroszlán

Szereted kényeztetni magadat, ezért komoly kihívás számodra lemondani az édességekről.

Mivel az önkontrollnak többnyire az a vége, hogy feladod, és beszabadulsz az első cukrászdába, jobb, ha előre készülsz, és valami olyasmivel csillapítod az édesség utáni vágyadat, ami a diétád szempontjából sem olyan rettenetes.

Kompromisszum lehet például egy mandulás túrógolyó eperöntettel.

Jöhet? Innen rendelheted meg!

 

Szűz Kép forrása: welkermedia.com

6/12 Szűz

Fontos számodra, hogy mindent előre el tudj tervezni, kitalálni, megszervezni, mert akkor tudod tartani magadat a diétádhoz.

Ha valami elmozdítja a terveidet, akkor, könnyen lehet, hogy az egész diéta is borul.

Ha nincs időd elkészíteni vagy beszerezni az ételt, mentőövként mindig ott van, hogy online rendelj valamit, például egy ágyas cseresznye salátát, amivel megmentheted a programot.

Jöhet? Innen rendelheted meg!

Mérleg Kép forrása: aniccaretreat.com

7/12 Mérleg

Egy Mérleg igazán tudja, hogy hogyan élvezze az életet, és hogy neki mindenből a legjobb jár.

Ha Mérleg a csillagjegyed, biztosan odafigyelsz magadra, de a diétát is egy dívához méltóan követed, és bár egészségesen eszel, csakis olyan finomságokat vagy hajlandó falatozni, mint például egy jó kis csőben sült fokföldi tőkehalfilé.

Jöhet? Innen rendelheted meg!

 

Skorpió Kép forrása: fitnessapparelexpress.com

8/12 Skorpió

A diéta nálad hamvában holt ötlet, mert ha éhes és fáradt vagy, akkor senki nem jár jól – se te, se a környezeted.

A kulcs számodra a mozgásban rejlik, és abban, hogy ehhez passzoló könnyű, de rostban és fehérjében gazdag ételeket egyél.

Mit szólsz például egy teljes kiőrlésű lisztből készült Margherita pizzához?

Jöhet? Innen rendelheted meg!

9/12 Nyilas

Nem szereted az előre kitalált, megszervezett diétákat, nálad az működik, hogy azt eszed, amit éppen kívánsz, így viszont nem egyszerű fogyókúrát tartani.

Az előre csomagolt ételek vagy péksütemények helyett, ha nem is tudsz bevásárolni, és otthon főzni, még mindig sokkal jobb, ha rendelsz valamilyen könnyű főtt ételt, amit frissen, tartósítószerek nélkül készítenek, például egy Carne salátát, ha éppen mexikói konyhára fáj a fogad.

Jöhet? Innen rendelheted meg!

10/12 Bak

Nehezen mondasz le a szokásaidról, például a már bevált édességekről, vagy a kényelmes ételekről.

Fontos, hogy kicsit kimozdulj a komfortzónádból, és kipróbálj új ízeket is, amelyekkel egészségesebbé teheted a diétádat, a Chicken Tikka például biztosan ízleni fog!

Jöhet? Innen rendelheted meg!

Vízöntő Kép forrása: ruemag.com

11/12 Vízöntő

Nem vagy az a csapongó alkat, és mint minden máshoz, a diétához is pontos tervvel fogsz hozzá.

Nálad az működik, ha tudod, hogy mit miért csinálsz, és hogy mit miért eszel.

Egy hummusz tál biztos, hogy sok szempontból meg fog felelni az elképzeléseidnek és elvárásaidnak, amit a diétás ételekkel szemben támasztasz.

Jöhet? Innen rendelheted meg!

Halak Kép forrása: wattpad.com

12/12 Halak

Nagy újrakezdő vagy a diéták terén, hajlamos vagy viszonylag könnyen feladni, majd újra is kezdeni a fogyókúrát.

Számodra az működhet, ha nem egyik pillanatról a másikra akarsz mindent megváltoztatni, és nem szigorú koplalást vezetsz be, hanem egyfajta életmóddá teszed az egészséges étkezést.

Ez akkor működhet, ha finom, de könnyű, egészséges fogásokat eszel minden nap, mint amilyen például egy jó kis lazacfilé roston.

Jöhet? Innen rendelheted meg!