Vízöntő a csillagjegyed? Ezekre számíthatsz párkapcsolatban a többi csillagjegytől

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Ha vízöntő a horoszkópod, akkor még te sem érzed magadat túlságosan egyszerű embernek. Persze, ez nem feltétlenül zavar téged, hiszen éppen emiatt vagy olyan különleges és egyedi.

Cikksorozatunkban megvizsgáljuk mind a tizenkét állatövi jegyet. Ha vízöntő vagy, vajon a többi csillagjegy mit szól a személyiségedhez, ha párkapcsolatról van szó?

Vízöntő – Kos Kép forrása: unsplash

Minden esély megvan arra, hogy teljesen elbűvöljétek egymást.

A kos szenvedélyessége és intenzív természete lenyűgöz téged, őt viszont könnyen megfogod azzal, hogy milyen határtalan és szabályok nélküli az életed.

Kölcsönösen nagyon érdekes életmódot mutattok meg a másik számára, és ha a kos megpróbálja tiszteletben tartani a te magánszférádat, amit tulajdonképpen ő ugyancsak megkövetel, akkor hosszútávon is jó csapatot alkothattok.

Így egyszerre élhettek meg egy nagyon kötetlen, de lelkileg és testileg is szoros szerelmet.

Problémát csupán az okozhat köztetek, hogy úgy éred, a kos partnered nem figyel eléggé az eszmefuttatásaira, őt viszont feszélyezheti, hogy folyton mindent elemzel, és messzemenő következtetéseket vonsz le ahelyett, hogy egyszerűen csak élveznéd vele az életet.

Vízöntő – Bika Kép forrása: unsplash

Gyakorlatilag semmi esély arra, hogy ti hosszabb időt együtt töltsetek, ugyanis a legtöbbször még barátként sem viselitek el egymást.

Egyszerűen nem tudtok dűlőre jutni semmiben: a bika partnerednek borsódzik a hátán a szőr a te felfogásodtól, mert szerinte könnyelmű, szabályszegő és felelőtlen vagy.

Ezzel szemben te úgy látod, hogy ő földhözragadt, unalmas és a konzervatívok koronázatlan királya. Tulajdonképpen mindkettőtöknek igaza van, a maguk módján illenek rátok ezek a jelzők, ami persze nem feltétlenül óriási gond – ha nem akartok együtt élni.

Mivel vízöntőként igazi szabad szellem vagy, élvezed a pillanat adta lehetőségeket, élményeket és szívesen hagyatkozol a megérzéseidre, valószínűleg nyomban továbbállsz, ha csak a közeledbe kerül egy bika férfi.

Egyébként ez nem is lesz nehéz, mert ő is villámgyorsan szedi a sátorfáját mellőled.