Tipikus hibák, amiket minden Vízjegyű elkövet a párkapcsolataiban

Szabó Erzsébet
Írta: ,

A vízjegyűek röviden és tömören fogalmazva az érzelmek emberei. Ide tartoznak horoszkópjuk szerint a skorpiók, a halak és a rákok, ők azok, akik mindenki másnál nehezebben tudnak racionális gondolkozni, az érzelmeiket félretenni (legyenek azok jók, vagy éppen rosszak). De milyen hibákat követsz el párkapcsolatban akkor, ha te is vízjegyű vagy?

Amik viszont megnehezítik a párkapcsolati életedet… Kép forrása: unsplash

Nagyon sérülékenynek mutatkozol: Nem csak annak mutatod magadat, te tényleg sérülékeny is vagy, amin nem igazán van csodálkoznivaló.

Aki ennyire érzelmi síkon mozog, és akinek ennyire áthatja a mindennapját a lelki egyensúly kérdése, az érthető módon könnyen megsértődik, és sok olyan terhet magára vesz, amit egyébként nem kellene.

Főleg, ha egyébként is rossz napod van, szörnyen nehéz melletted megmaradni, mert hajlamos vagy a nyafogásra éppúgy, mint a már-már depresszív hangulatra, ami persze óhatatlanul is ráragad a környezetedre.

Bár sokszor megpróbálod a családtagjaidat kímélni, időnként észre sem veszed, mennyire nyűgös vagy, és ez bizony a párkapcsolatodat is negatív irányba befolyásolja.

A tökéletességre törekszel, ezért nem viseled el a hibákat. Időnként előveszed a nagylelkű énedet, és eljátszod, mennyire megbocsátó vagy, de aki egyszer megsért, afelől valószínűleg örökre ott marad a tüske a szívedben.

A skorpiók bocsátanak meg a legnehezebben, ők a bosszúállásra is hajlamosak, míg a rákok és a halak inkább magukkal szemben szigorúak – másokkal inkább sértődékenyek, de megbocsátóak.

Ami biztos, vízjegyűként nagyon nehezen tolerálod, ha valami nem úgy sikerült, ahogy eltervezted, és bár próbálsz alkalmazkodni az új helyzetekhez, a lelkesedésed gyorsan alábbhagy.

Ez párkapcsolatban sem éppen előnyös tulajdonság, hiszen ott a legtöbbször egymást követik a kisebb-nagyobb hibák, a bocsánatkérések és a megbocsátások, holott neked éppen ez esik a leginkább nehezedre.