5 tipikus hiba, amiket minden vízjegyű elkövet a párkapcsolataiban

Szabó Erzsébet
Írta: ,

A vízjegyűek röviden és tömören fogalmazva az érzelmek emberei. Ide tartoznak horoszkópjuk szerint a skorpiók, a halak és a rákok, ők azok, akik mindenki másnál nehezebben tudnak racionális gondolkozni, az érzelmeiket félretenni (legyenek azok jók, vagy éppen rosszak). De milyen hibákat követsz el párkapcsolatban akkor, ha te is vízjegyű vagy?

Nem szeretsz vitatkozni, de legalábbis addig halogatod a konfliktusokat, amíg csak lehet (bár skorpióként előfordulhat, hogy ennek éppen az ellenkezőjét produkálod). Ez sajnos nem túl jó stratégia, bár az igaz, hogy teljesen felesleges mindenen veszekedni másokkal.

Te azonban nem túllendülsz a problémákon, hanem elraktározod azokat a későbbiekre, és ez sajnos párkapcsolatban is nagyon rossz taktika. Hagyod, hogy gyűljön benned a feszültség, a sok-sok sérelem ahelyett, hogy őszintén kitalálnál és elmondanád a szerelmednek, mi bánt, min kellene változtatnia.

Ez idővel persze annyira feszélyez, hogy kénytelen leszel mindent a nyakába zúdítani, de addigra már számos konfliktuson átestek.

A férfiak a legtöbbször nem tudnak mit kezdeni olyan sérelmekkel, amik hetekkel, hónapokkal korábban történtek, ezért gyakran inkább menekülnek az ilyen élethelyzetekből.

Az érzelmesség vonzó, hiszen sokszor együtt jár vele a szenvedély, a családközpontú gondolkozás, az egyensúlyra való törekvés, és úgy általában a boldog párkapcsolat iránti igény. A legtöbb ember ösztönösen vágyik ezeknek a meglétére, ezért sokan vonzódnak a vízjegyű emberekhez.

Ha horoszkópodat tekintve te is ide tartozol, akkor nagy hangsúlyt fektetsz a dolgok érzelmi megközelítésére, sokszor végiggondolod, az adott helyzetben mit érezhetnek, gondolhatnak mások.

Ebből adódóan a legtöbbször empatikus, figyelmes ember vagy, aki a párkapcsolatában odaadó és gondoskodó.

Mindez olyan kisugárzást kölcsönöz számodra, ami sokszor megtestesíti a nagybetűs nő fogalmát a férfiak számára.

Fókuszban

A legfinomabb snackek, amiket rohanós napokon a táskámba szoktam dobni

Az 5 legfinomabb tejes kávé recept, amiért minden nő odavan

Megéri hibrid autóval járni (?)

Egészség és életmód

A legfinomabb snackek, amiket rohanós napokon a táskámba szoktam dobni