Rák, Skorpió vagy Halak a csillagjegyed? 4 tipikus hiba, amit te is elkövetsz a párkapcsolatodban

Szabó Erzsébet
Írta: ,

A vízjegyűek röviden és tömören fogalmazva az érzelmek emberei. Ide tartoznak horoszkópjuk szerint a skorpiók, a halak és a rákok, ők azok, akik mindenki másnál nehezebben tudnak racionális gondolkozni, az érzelmeiket félretenni (legyenek azok jók, vagy éppen rosszak). De milyen hibákat követsz el párkapcsolatban akkor, ha te is vízjegyű vagy?

Az érzelmesség vonzó, hiszen sokszor együtt jár vele a szenvedély, a családközpontú gondolkozás, az egyensúlyra való törekvés, és úgy általában a boldog párkapcsolat iránti igény. A legtöbb ember ösztönösen vágyik ezeknek a meglétére, ezért sokan vonzódnak a vízjegyű emberekhez.

Ha horoszkópodat tekintve te is ide tartozol, akkor nagy hangsúlyt fektetsz a dolgok érzelmi megközelítésére, sokszor végiggondolod, az adott helyzetben mit érezhetnek, gondolhatnak mások.

Ebből adódóan a legtöbbször empatikus, figyelmes ember vagy, aki a párkapcsolatában odaadó és gondoskodó.

Mindez olyan kisugárzást kölcsönöz számodra, ami sokszor megtestesíti a nagybetűs nő fogalmát a férfiak számára.

Amik viszont megnehezítik a párkapcsolati életedet… Kép forrása: unsplash

Nagyon sérülékenynek mutatkozol: Nem csak annak mutatod magadat, te tényleg sérülékeny is vagy, amin nem igazán van csodálkoznivaló.

Aki ennyire érzelmi síkon mozog, és akinek ennyire áthatja a mindennapját a lelki egyensúly kérdése, az érthető módon könnyen megsértődik, és sok olyan terhet magára vesz, amit egyébként nem kellene.

Főleg, ha egyébként is rossz napod van, szörnyen nehéz melletted megmaradni, mert hajlamos vagy a nyafogásra éppúgy, mint a már-már depresszív hangulatra, ami persze óhatatlanul is ráragad a környezetedre.

Bár sokszor megpróbálod a családtagjaidat kímélni, időnként észre sem veszed, mennyire nyűgös vagy, és ez bizony a párkapcsolatodat is negatív irányba befolyásolja.