A csillagjegyed elárulja melyik virág illik hozzád a legjobban

Balatoni Dóra
Írta: ,

Gondoltad volna, hogy minden csillagjegyhez tartozik egy-egy születési virág? Talán ez lehet az oka annak, hogy bizonyos virágtípusokhoz jobban vonzódsz. Kíváncsi vagy, hogy a rózsa, az orchidea vagy a levendula illik jobban a személyiségedhez? Olvasd el cikkünket és kiderül!

Kos – Lonc Kép forrása: flickr.com

Kos csillagjegyűként lobbanékonyság jellemez, ugyanakkor a külvilág számára mindig magabiztosnak mutatod magad. Dinamikusság jellemez, hajt a kalandvágy, nem szeretsz unatkozni, legszívesebben az egész világot bejárnád.

Születési virágod a lonc és a bogáncs. Előbbinek gyönyörű színes szirmai vannak, utóbbinak pedig tüskéi. Rád is ez a kettősség jellemző: sokszor képes vagy szinte mindenkit magadhoz vonzani kedves és sugárzó természeteddel, de tudsz szúrós is lenni.

Bika – Pipacs Kép forrása: zsazsabellagio.com

Ha Bika a csillagjegyed, egyik legmeghatározóbb tulajdonságod, hogy makacs vagy. Ha valamit a fejedbe veszel, arról soha senki nem fog tudni lebeszélni és egyáltalán nem lehet téged befolyásolni.

Ugyanakkor hatalmas a szíved, határozott vagy, a szerelmi életben pedig szereted birtokolni a másikat.

Születési virágod a pipacs, a rózsa és a gyűszűvirág. Mindegyik pont olyan, mint a személyiséged: színesek, szívósak és igénylik a törődést, figyelmet.