A legveszélyesebb párkapcsolati buktatók a csillagjegyetek alapján

Stumpf Bea
Írta: ,

Minden párkapcsolat nehéz. Legalábbis vannak olyan időszakok, amikor így érezzük, amikor nagyon sokat kell beletenni, és amikor esetleg meg is kérdőjelezzük az egészet. Abban, hogy megtaláld a tökéletes párt, az igazit, ahhoz nem csak sok munka, de bizony szerencse is kell. Az a bizonyos csillagok állása, amit sokszor emlegetünk. Lássuk, mik azok, amik már a csillagokban is meg vannak írva és esetleg problémát jelenthetnek a kapcsolatotokban, hiszen ha tudod, fel tudsz készülni rá!

Kos        Kép forrása: iopop.tumblr.com

A kos jegyben születettek általában nagyon magabiztosak és céltudatosak, amiben nehéz megakadályozni őket.

Ha úgy érzik, hogy a társuk nem tud partner lenni ezen célok elérésében vagy esetleg még úgy is gondolják, hogy valami miatt hátráltatják őket, az egy igazi választóvonal lehet, akár a legjobb kapcsolatban is.

Tipp: Ha kos vagy, akkor légy nyílt a pároddal és oszd meg vele a céljaidat, hogy együtt tudjatok hajtani érte.

Ha a párod kos, akkor próbáld meg vele folyamatosan éreztetni, hogy számodra is fontosak a céljai és te mindenben támogatod őt.

Bika Kép forrása: iopop.tumblr.com

A bika csillagjegyűek nagyon stabil és egyben óvatos személyiségek, azaz szeretnek tervezgetni és nem szeretik a túlságosan spontán, hirtelen dolgokat.

Tipp: Ha bika vagy, akkor próbáld feszegetni a határaidat és néha kilépni a komfortzónádból, ami persze elsőre ijesztőnek tűnhet, de ilyenkor mindig jusson eszedbe, hogy nem vagy egyedül.

Ha bika a párod, akkor próbálj meg türelmes lenni és igyekezz felvenni a párod ritmusát, ne lepd meg hirtelen, elsőre ijesztőnek tűnő kalandokkal és ne szervezz túlságosan sok spontán programot, haladjatok inkább lépésről-lépésre!