Neked mi a vércsoportod? Ezt árulja el rólad

Balatoni Dóra
Írta: ,
Neked mi a vércsoportod? Ezt árulja el rólad

Személyiségünkről árulkodhat az írásmódunk, az alvópozíciónk, a kedvenc színünk, virágunk vagy dalunk, arra azonban még biztosan nem gondoltál, hogy a vércsoportunk is jellemezhet bennünket. A vagy B típusú vagy? Olvasd el cikkünket, hogy egy kicsit jobban megismerd önmagadat és a barátaidat!

0 vércsoport

Ha a 0 vércsoportba tartozol, tele vagy ambícióval, mindent megteszel azért, hogy elérd a céljaidat, hatékonyan dolgozol és nem szeretsz unatkozni.

Szeretsz beszélgeti, társaságba járni, nyitott személyiség vagy.

Negatív tulajdonságod, hogy sokszor a munkát a barátok és a magánélet elé helyezed. Vezető beosztásban érzed jól magad igazán, többnyire magabiztosság jellemez téged és jól bánsz a pénzzel is.

Tele vagy energiával és ötletekkel, továbbá művészi hajlammal is rendelkezel.

könyvelő, politikus, üzletember vagy terapeuta válhat belőled. Minden vércsoportúval megtalálhatod a közös hangot.

A vércsoport

Ha A vércsoporttal rendelkezel, jellemzően visszahúzódó vagy, és nagyon gyakran helyezel másokat magad elé. Mindig meghallgatod ismerőseid panaszaid, bármilyen problémával lehet hozzád fordulni, igazi barát vagy, aki nem fecsegi ki mások titkait.

Rossz tulajdonságaid egyike, hogy önmagadat és őszinte érzéseidet nagyon nehezen tudod kifejezni, rosszul bánsz a szavakkal, emiatt pedig sokan félreérthetnek, és könnyen megbánthatsz másokat. Inkább a szeretteiddel foglalkozol és saját gondjaidat, érzelmeidet magadban tartod. Ez azonban hosszú távon szorongáshoz vagy akár depresszióhoz vezethet.

Belőled kiváló könyvelő, könyvtáros, ügyvéd, közgazdász vagy író válhat. Szerelem terén remek párt alkothatsz a szintén A vércsoportúakkal, de kompatibilis vagy az AB-sekkel is.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!