Ezzel az 5 csillagjeggyel a legnehezebb szakítani

Szabó Erzsébet
Írta: ,

A szakítás a legtöbb esetben nem mondható könnyűnek, azonban akadnak olyanok, akik nem csak a személyiségükből adódóan nehezítik meg a helyzetet, hanem még a horoszkópjuk is rátesz egy lapáttal erre a kínos szituációra… Kik azok, akikkel a csillagjegyük alapján a legnehezebb szakítani?

A Mérlegekkel azért olyan nehéz szakítani, mert ők folyton az egyensúly megteremtésére, a harmónia megőrzésére törekszenek, és ebbe jól láthatóan nem fér bele az elválás.

Hajlamosak arra, hogy érzelmileg, vagy akár racionálisan zsaroljanak, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy továbbra is a közeledben maradjanak. Komoly törekvésük, hogy legalább a jó kapcsolatot fenntartsátok, aztán majd meglátjátok, miként alakulnak a dolgaitok.

Nem ritka, hogy a szakító felet hibáztatják minden problémáért, vagy akár lekezelően nyilatkoznak a történteket illetően.

Ami biztos, ők sem dolgozzák fel egykönnyen a szakítást és egyáltalán nem egyszerű számukra a továbblépés kérdése.

A Skorpiók híresek szenvedélyességükről, aminek köszönhetően rendszeresen keverednek olyan szerelmi helyzetekbe, ahol megbántanak másokat – vagy éppen őket bántják meg.

Ennek ellenére nem túl gyakran esik meg, hogy egy Skorpióval szakítanak, ugyanis képesek rá, hogy rövid időn belül szinte függőségi helyzetet alakítsanak ki a partnerükkel.

Ha mégis sor kerül ilyesmire, akkor sajnos teljesen kiszámíthatatlanok.

Vannak Skorpiók, akik mély letargiába zuhannak és egészen értetlenül állnak a tények előtt, de még ők is hajlamosak arra, hogy – akár hónapok, évek után – bosszút forraljanak.

Ekkor viszont tényleg sok esély van rá, hogy övön aluli húzásokkal keserítik meg az életedet.