A végletek embere nagyon tud szeretni! Ilyen együtt élni egy Bikával

Horváth Petra
Írta: ,
A végletek embere nagyon tud szeretni! Ilyen együtt élni egy Bikával

Kép forrása: indiaearl.com

Tegye fel a kezét, aki nem találkozott még egy vérbeli Bikával, aki kitartó, állhatatos, erős jellemű, megjelenésében is erőt sugárzó. Igen, nos, őket elég nehéz kikerülni, még ha nem is feltétlenül valóban Bika a horoszkópjuk az adott hímnemű példányoknak, azért érzékelhető, hogy honnan jött át a köznyelvbe ez az elnevezésük. Mi most azonban a szobán forgó zodiákus jegyre fogunk összpontosítani, és megvizsgálni azt, hogy milyen is lehet együtt élni egy ilyen karakteres férfival. Előre szólók, közel sem az egyszerű kategóriába sorolhatók!

A kiismerhetetlenség bajnokai Kép forrása: amancanfly.tumblr.com

Egyik pillanatban még szelíden társalogtok a napotokról, esetleg valami közérdekű témáról, a másikban pedig füstölő fejjel és szikrázó szemekkel ront neked (képletesen szólva). Mindehhez pedig elegendő egyetlen apró, elejtett megjegyzés, valami, amiben nem értetek egyet, valami, ami sérti az önérzetét.

Egy Bika férfi társaságában sosem lehetsz felkészült, bár arra, hogy kiszámíthatatlan, mindig számíthatunk.

Egyszerre képesek a világ leggondoskodóbb, legodaadóbb és egyben a legelviselhetetlenebb, legegoistább férfijai is lenni.

Egyetlen pozitívumuk, hogy a megfelelő társ mellett általában radikális változtatásokra képesek, és igyekeznek kordában tartani indulatiakat.

Azért jobb, ha felkészült maradsz a lehetséges veszekedésekre, becsapódó ajtókra és súlyos esetben repülni tanuló tárgyakra.

A végletek emberei Kép forrása: dailystrangerthings.com

Ha a fejébe vesz valamit, azt a végsőkig képes vinni, még akkor is, ha mindenki más ordítja a pályaszélről, hogy rossz az irány.

Mindemellett pedig egy roppant lusta, kényelemszerető, élvezethajhász jegyről beszélünk.

Remélem érzékelhető a két abszolút egymás ellentettjét képviselő véglet.

Azonban erre fel kell készülni akkor, ha egy Bikával szeretnénk összekötni az életünket!

Tehát, ha egyik nap a világmegváltó terveit igyekszik megvalósítani, majd másnap a kanapéról daruval sem lehet arrébb mozdítani, ne lepődj meg, csak lépj tovább, hidd el, magadnak spórolsz meg felesleges köröket!

Ha képesek vagyunk elfogadni a rigolyáit, akkor megtapasztalhatjuk a számtalan előnyös tulajdonságát is, mint a kitartás, segítőkészség vagy gyakorlatiasság.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!