Ki a védőangyalod? Így tudhatod meg a születési számodból

Írta: ,

Érezted már úgy, hogy egy szorult helyzetben hirtelen minden jóra fordul, vagy csak egy hajszálon múlott, hogy megússz egy komolyabb balesetet, szerencsétlenséget? Vannak, akik hisznek benne, hogy mindannyiunkra őrangyalok vigyáznak. A tiéd ki lehet? Add össze a születési dátumod eredményeit, majd a kapott szám számjegyeit, egészen addig, amíg egy jegyű számot nem kapsz.  Ha például 1977.02.06-án születtél, akkor a születésszámod 1+9+7+7+2+6=32=3+2=5. Ebből kiderülhet, ki az őrangyalod!

1 – Gábriel

Gábriel egy arkangyal, a főangyalok egyike, jelentős angyalként pedig az egyes számhoz kapcsolódik.

A Biblia szerint Gábrielnek Jézus életének állomásaikor is fontos szerepe volt, jelent volt halálakor, és az érkezéséről is ő tudósította Szűz Máriát.


Gábriel arkangyal, a hírnök – Miben és hogyan segíthet neked?


Gábriel egy erős őrangyal, aki a kreatív energiák és az életerő őrzője is, így abban is segít, hogy megőrizd a pozitív életszemléletedet és mindig megtaláld a dolgok naposabb oldalát.

2 – Egy rokon

Ha a kettes szám a születési számod, akkor lépteidet egy ősöd lelke vigyázza. Ez lehet egy nagymama, egy nagynéni, de egy korábban elhunyt rokon is.

A családi kötelékek és a szeretet a legerősebb kapocs, így biztos lehetsz benne, hogy az őrangyalod soha nem hagy majd el, és minden lépésedet figyeli.

Ha egy családtagod lépett az őrangyalod szerepébe, néha még érezheted is azt a szeretetet és törődést, ami a személyén keresztül feléd árad.