Tökéletes Valentin-ajándékok nőknek, a csillagjegyük szerint

Bodnár Alexa
Írta: ,

Mi legyen Valentin-napon az ajándékdobozban? Ha a pároddal Ti is ünnepeltek ezen a napon, lehet, hogy neki is fejtörést okoz a megfelelő ajándék kiválasztása – egy kis inspirációként elküldheted neki ezt a cikket!

Kos

A Kos nő merész és szenvedélyes, és ajándék tekintetében kétféle típusba sorolható. Az egyik típus imádja a szépséget és a divatot, így a számára a lehető legjobb ajándék egy csodaszép – akár designer – táska, vagy egy ajándékkártya a kedvenc ruhaüzletébe. A másik típus igazi örökmozgó, aki imádja a kalandokat: neki a legjobb ajándék, ha vidámparkba, kalandparkba, vagy bármilyen izgalmas sportközpontba kap egy páros jegyet.

Bika

A Bika nő imádja a kényelmet és a luxust, ezért kényeztető ajándékkal érdemes meglepni.

Ilyen lehet az igazán minőségi, jófajta csokoládé és pezsgő, egy luxus fehérnemű vagy ruha, az ágyba hozott reggeli, vagy ínyenc vacsora a kedvenc éttermében. Így garantáltan érzi majd a törődést.

Ikrek

Az Ikrek hölgyek nagyon szociális beállítottságúak, ezért számukra a legjobb ajándék egy utazás, vagy egy kimozdulós Valentin-nap bowlinggal, vacsorával, esetleg koncerttel – a lényeg, hogy emberek között lehessenek. Emellett az Ikrek jegy igazán intelligens, ezért a könyv is remek ajándék a számukra szinte bármikor, ha pedig valami széppel lepnénk meg, egy különleges sál vagy ékszer is jó ötlet lehet.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!