Válassz egy tárgyat a képről, és tudd meg, ez alapján mit rejtesz el magad elől a tudatalattidban

Szirák Viki
Írta: ,
Válassz egy tárgyat a képről, és tudd meg, ez alapján mit rejtesz el magad elől a tudatalattidban

A tudatalattink rengeteg érdekességet és titkot rejt rólunk, ám ezek megértése nem megy egyik pillanatról a másikra. Sőt, sokszor bizonyos dolgok örökre rejtve maradnak. A következő teszthez épp ezért a megérzéseidre lesz szükséged: nézd meg az alábbi képet, és válassz ki rajta egy tárgyat, ami azonnal megragadta a figyelmedet, ok nélkül. Ezután görgess tovább, és derítsd ki, mi az az egy dolog, amit tudat alatt régóta elnyomsz magadban!

1. A hinta

Elsők között a hinta ragadta meg az érdeklődésedet? Ez a tárgy az érzékiséget és a vágyakozást szimbolizálja. Arra utal, hogy van valami vagy valaki az életedben, akire nagyon vágysz, és egyszerűen nem tudsz szabadulni ettől az érzéstől. Kicsit mintha függőjévé váltál volna: ez tényleg bármi lehet, kezdve egy hobbitól egészen a párkapcsolatodig!

2. A baba

Ez a játékbaba a gyerekkorodhoz kapcsolódik. Ha ez vonzotta leginkább a tekinteted, az annak a jele, hogy szíved mélyén még mindig nem érzed azt, hogy készen állnál a felnőtté válásra. Igyekszel lélekben továbbra is gyerek maradni, nem akarsz felelősséget vállalni, és a külsőd terén is arra törekszel, hogy minél fiatalabbnak nézz ki, mert rettegsz az öregedéstől.

3. A felbontott festékdoboz

A festékes doboz arra utal, hogy tele vagy érzelmekkel, de ezeket nem mered valóban megélni és kimutatni. Sokszor inkább elnyomod magadban a ragaszkodást, a szomorúságot, a szerelmet, mert félsz attól, hogy ha megnyílsz valaki előtt, visszaél ezzel. Noha tudat alatt nagyon vágysz már arra, hogy végre hangot adj az érzelmeidnek.

4. A bezárt festékdoboz

A bontatlan festékdoboz a szorongást, önbizalomhiányt szimbolizálja, amit nagyon igyekszel eltitkolni a környezeted elől. Ugyanis bár első ránézésre úgy tűnhet, szimplán csak zárkózottabb személyiség vagy, valójában rendkívül szorongós típus vagy, aki retteg attól, hogy mások rosszat gondolnak róla. Emiatt nehezen tudsz nyitni mások felé, és a randizás sem az erősséged!

5. A bicikli

A kerékpár arra utal, hogy tudat alatt nagyon vágysz már valami újdonságra az életedben. Kicsit azt érzed, hogy belezuhantál a rutinba, noha legszívesebben útra kelnél, és új környezetet, embereket, életmódot fedeznél fel magadnak. Nagyon vágysz a változásra, de még nem merted beismerni magadnak!

6. Az almakosár

Az almákkal teli kosár a bölcsességet, a boldogságot szimbolizálja. Ha ezt vetted észre elsőként, az arra utal, hogy vannak terveid és céljaid, de nehezen mersz lépni ezek megvalósítása felé. Félsz a bukástól, a csalódástól, ezért ahelyett, hogy kockáztatnál, inkább a biztosat választod - pedig tudat alatt pontosan tudod, hogy ez tenne boldoggá!

7. A szögek

A földön heverő szögeket láttad meg? Ez azt jelenti, hogy komoly érzelmi és lelki gondokkal küzdesz, amelyek miatt egy ideje már nagyon rosszul érzed magad. Az ismerőseidnek viszont nem mersz beszélni róla, mert félsz a véleményüktől, noha pontosan tudod, hogy a titkolózás csak még jobban árt neked. Bármi is legyen az, ami ennyire a hullámvölgybe rántott, muszáj lesz megnyílnod róla!

8. A sisak

A hintán lévő sisak keltette fel az érdeklődésed? Ez a tárgy a bátorságot szimbolizálja, és arra utal, hogy bár nem félsz kimondani a véleményed, és sokszor hirtelen felindulásból cselekszel, rettegsz a döntéshelyzetektől. Állandóan amiatt izgulsz, hogy mi van, ha nem a megfelelő lépést választod, és ezzel visszafordíthatatlanul elrontasz valamit.

9. A könyvek

A könyves halom azt jelenti, hogy úgy érzed, az életed semerre sem tart. Korábban tudtad, hogy mire vágysz, merre indulj el, de egy ideje azt érzed, hogy fogalmad sincs, mit szeretnél. Mintha céltalanná váltál volna, és egyre kevesebb motivációval kelsz fel reggelente, tudat alatt pedig arra vágysz, hogy végre találj magadnak egy új értelmet.

10. A kalapács

A kalapács arra utal, hogy tele vagy dühvel és haraggal, amit nagyon próbálsz elnyomni magadban. Talán valakiben csalódtál, eljátszotta a bizalmad, és nagyon mérges vagy rá, de a konfliktus elkerülése érdekében nem akarsz vitatkozni vele. De az sem kizárt, hogy belső konfliktussal küzdesz, és saját magadra haragszol. 

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!