Melyik pillangó tetszik a legjobban? A válaszod felfedi a legkülönlegesebb tulajdonságodat

Szirák Viki
Írta: ,

Talán nem is tudtad eddig, de a pillangók spirituális szempontból mély jelentést hordoznak magukban. Amikor elrepül melletted egy, többnyire csak a szépségét figyeled meg, de valójában az univerzum általuk próbálja eljuttatni hozzád az üzeneteket. Ezért fontos az alábbi asszociációs teszt is: válaszd ki azt a lepkét a képről, amelyik a legjobban tetszik neked, a döntésed ugyanis elárulja, mi a legkülönlegesebb személyiségvonásod.

Érzékeny és nagylelkű vagy

Kevés annyira őszinte, szeretetre méltó ember létezik, mint te! Nem is kell megjátszanod magad, automatikusan mindenkivel nagylelkűen bánsz, és segíteni akarsz nekik. Könnyen beleéled magad mások helyzetébe, emiatt viszont rengeteget aggodalmaskodsz is. Igen, még akkor is, ha nincs rá okod, mert nem a te problémádról van szó.

De ez ellen mégsem tudsz mit tenni, hiszen számodra az a legjobb érzés a világon, ha segíthetsz másoknak, és láthatod rajtuk a boldogságot. Azért próbálj meg kevésbé önzetlen lenni, mert néha a saját károdra hozol áldozatokat!

Békés lelked van

Számodra a legfontosabb az életben a béke, a harmónia, és igyekszel úgy élni az életed, hogy a lehető legkevesebbet stresszelj. Ebben sokat segít neked az, hogy igazán türelmes alkat vagy, akit nehéz kihozni a sodrából – ha erre viszont sor kerül, akkor szinte rád sem ismernek az emberek.

Fontosak számodra a baráti, családi kapcsolatok, ezért igyekszel mindig vidám lenni a közelükben. Talán túlságosan is, mivel nagyon félsz a konfliktusoktól és vitahelyzetektől. Emiatt hajlamos vagy inkább eltitkolni, ha valami idegesít, vagy bántó számodra, mert nem akarsz feleslegesen veszekedni. De hidd el, ez egyáltalán nem felesleges: próbálj meg egy kicsit nyitottabb lenni ezekkel a helyzetekkel kapcsolatban, és meglátod, sokkal nagyobb lelki békére találsz!