Válassz egy kozmikus tündért, és derítsd ki, mi az, amit tudat alatt bevonzol az életedbe

Szirák Viki
Írta: ,
Válassz egy kozmikus tündért, és derítsd ki, mi az, amit tudat alatt bevonzol az életedbe

Kép forrása: gostica.com

Már gyerekként is sokat olvastunk a tündérekről és mágikus képességeikről, ráadásul számtalan mitológiában is helyet kaptak. Az alábbi tesztben őket hívjuk segítségül! Nézd meg a képeket, és válaszd ki azt a tündért, amelyik irányába a legerősebb kötődést érzed. Meglepődsz, mennyire sokat elárul rólad a döntésed.

Ha a rózsaszín tündért választottad

Két oldalad is van: az egyik komolyabb, energikusabb, a másik pedig nagyon érzékeny és érzelmes. Az emberek többsége viszont nem tud erről, és a többség inkább csak az elsőt ismeri. Kizárólag a barátaid és a párod az, aki tud a másodikról is. Ezért első ránézésre erős, magabiztos karakternek tűnsz, és az emberek azt hiszik, te mindig kézben tartod az életed irányítását. A kemény külső viszont érző szívet takar, és sokszor még egy cuki reklámon is képes vagy elsírni magad, ha éppen olyan a hangulatod.

Amit bevonzol az életedbe: kommunikáció és intuíció

Az ismerőseid nagyon gyakran jönnek hozzád tanácsért, sőt, ha baj van, azonnal hozzád szaladnak. Te pedig mindig elmondott, mit súg a megérzésed, ami be is jönne... ha megfogadnák őket. Ugyanis sokszor érzed azt, hogy "te megmondtad", de mások nem figyeltek rá eléggé. Pedig az őrületes intuícióid nagyon jól működnek!

Ha a zöld tündért választottad

Mindig is különös vonzalmat éreztél a természet iránt. Szeretsz sétálni az erdőben, olvasgatni a kertben, vagyis egy szó mint száz, te a szabad levegőn érzed jól magad.

Talán egy kicsit azért is, mert introvertált személyiséged van, és szeretsz elmenekülni a hétköznapok problémái, valamint a nagy tömegek elől. Hajlamos vagy túlságosan is beengedni az embereket a fejedbe, sokat gondolkodsz rajtuk, és ez lelkileg teljesen lefáraszt téged.

Amit bevonzol az életedbe: fejlődés és nyugalom

Az életednek egy olyan szakaszában jársz, amely során nagyon vágysz a kihívásra. Bátrabbnak érzed magad, és most képes leszel kilépni a komfortzónádból. Olyan dolgokra kerülhet sor, amelyek megváltoztatják az egész életedet, és egy jobb, kiegyensúlyozottabb emberré válhatsz.

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!