Válassz egy kozmikus tündért, és derítsd ki, mi az, amit tudat alatt bevonzol az életedbe

Szirák Viki
Írta: ,
Válassz egy kozmikus tündért, és derítsd ki, mi az, amit tudat alatt bevonzol az életedbe

Kép forrása: gostica.com

Már gyerekként is sokat olvastunk a tündérekről és mágikus képességeikről, ráadásul számtalan mitológiában is helyet kaptak. Az alábbi tesztben őket hívjuk segítségül! Nézd meg a képeket, és válaszd ki azt a tündért, amelyik irányába a legerősebb kötődést érzed. Meglepődsz, mennyire sokat elárul rólad a döntésed.

Ha a rózsaszín tündért választottad

Két oldalad is van: az egyik komolyabb, energikusabb, a másik pedig nagyon érzékeny és érzelmes. Az emberek többsége viszont nem tud erről, és a többség inkább csak az elsőt ismeri. Kizárólag a barátaid és a párod az, aki tud a másodikról is. Ezért első ránézésre erős, magabiztos karakternek tűnsz, és az emberek azt hiszik, te mindig kézben tartod az életed irányítását. A kemény külső viszont érző szívet takar, és sokszor még egy cuki reklámon is képes vagy elsírni magad, ha éppen olyan a hangulatod.

Amit bevonzol az életedbe: kommunikáció és intuíció

Az ismerőseid nagyon gyakran jönnek hozzád tanácsért, sőt, ha baj van, azonnal hozzád szaladnak. Te pedig mindig elmondott, mit súg a megérzésed, ami be is jönne... ha megfogadnák őket. Ugyanis sokszor érzed azt, hogy "te megmondtad", de mások nem figyeltek rá eléggé. Pedig az őrületes intuícióid nagyon jól működnek!

Ha a zöld tündért választottad

Mindig is különös vonzalmat éreztél a természet iránt. Szeretsz sétálni az erdőben, olvasgatni a kertben, vagyis egy szó mint száz, te a szabad levegőn érzed jól magad.

Talán egy kicsit azért is, mert introvertált személyiséged van, és szeretsz elmenekülni a hétköznapok problémái, valamint a nagy tömegek elől. Hajlamos vagy túlságosan is beengedni az embereket a fejedbe, sokat gondolkodsz rajtuk, és ez lelkileg teljesen lefáraszt téged.

Amit bevonzol az életedbe: fejlődés és nyugalom

Az életednek egy olyan szakaszában jársz, amely során nagyon vágysz a kihívásra. Bátrabbnak érzed magad, és most képes leszel kilépni a komfortzónádból. Olyan dolgokra kerülhet sor, amelyek megváltoztatják az egész életedet, és egy jobb, kiegyensúlyozottabb emberré válhatsz.

Ha a lila tündért választottad

Egy viszonylag csendesebb személyiség vagy, aki tele van gondolatokkal, és emiatt hajlamos is vagy mindent túlgondolni. Ez az életedben elég sok problémát okoz - többségük olyan dolog, ami amúgy nem is lett volna gond, míg te azzá nem tetted. Fontos számodra mások boldogsága: ha egy barátnőd, rokonod boldogtalan valamiért, az téged legalább annyira megvisel, mintha rólad lenne szó. Valahogy nem tudod elengedni mások problémáit.

Amit bevonzol az életedbe: lehetőség és tudás

Tele vagy lehetőségekkel, de sosem mered kihasználni őket. Eljött az ideje annak, hogy bátrabban kimondd a véleményed és az ötleteidet, mert valódi kincsek rejtőznek benned. Ez lesz az, ami a karrieredet is előre mozdítja, de az elhatározás nélkül nem fog menni.

Ha a kék tündért választottad

Kalandos lélek vagy, aki mindig a társaság lelke. Hangos vagy, szeretsz viccelődni és nevetni, az pedig kicsit sem érdekel, hogy mit gondolnak rólad mások. Ha te boldog vagy, akkor az a lényeg, nem? A személyiséged mágnesként vonzza köréd az embereket, így sosem unatkozol, és mindig van egy program, amire úton vagy.

Amit bevonzol az életedbe: kihívások és együttérzés

Mégsem olyan egyszerű az életed, hiszen észrevetted már magad is, hogy sokszor vonzod a balszerencsés szituációkat. Akár Murphy törvénye is lehetne a mottód. Meg kell tanulnod együtt élni ezekkel, és megérteni, hogy semmi sem történik véletlenül. Mindennek oka van, csak idő kell ahhoz, hogy meglásd őket.