Ahogyan túlteszed magad a váláson - zodiákusod szerint

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Ahogyan túlteszed magad a váláson - zodiákusod szerint

Kép forrása: Efetova/depositphotos.com

Mindannyian másként reagálunk a szakítás tényére – ezt nem csak az alapszemélyiségünk, hanem az aktuális érzelmeink, a kapcsolathoz való hozzáállásunk és persze az élethelyzetünk is nagyban befolyásolja.

De mi az, ami hatást gyakorol a váláshoz való viszonyulásunkra, a végleges búcsú utáni életünkre? Ezt már bizony a horoszkópunk is meghatározza, hiszen számos olyan vonásért felelős, amit senki sem tud levetkőzni magáról.

A Kosok, tüzes jegyűek lévén nem mindig veszik túl könnyen a válás akadályait. Számukra egyetlen könnyebbséget az jelent, hogy általában ők a kezdeményező felek, tehát részben már túlvannak a szakításon, mire ténylegesen aláírják a papírokat.

Ebben az esetben egy kicsit könnyebb megélniük a történteket, de azért mégis megviseli őket a dolog.

Mivel szeretnek mindig mindenben jól teljesíteni, egy válás pedig egyértelműen párkapcsolati kudarc, egy időre vissza szoktak vonulni, amíg elül a körülöttük és a bennük levő vihar.

A Bikák általában egy kicsit belerokkannak a válásba, számukra ugyanis nagyon sokat jelent egy párkapcsolat.

Tovább nehezíti a helyzetüket, hogy meglehetősen konzervatív beállítottságúak, szeretik követni a hagyományokat, ezért aztán az utolsó utáni lehetőséget is próbálják megragadni, hogy mentsék a menthetőt.

Mikor válásra kerül sor, akkor az érthető módon azt bizonyítja, hogy nem sikerült célt érniük.

Ez a legtöbb Bikát alaposan padlóra küldi, de mivel türelmes alaptermészetű emberekről beszélünk, lassan, ám biztosan építik fel újra az életüket.

 

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv