Vajon milyen lesz vele együtt élni? A csillagjegyéből kiderül

Kovács Andrea
Írta: ,
Vajon milyen lesz vele együtt élni? A csillagjegyéből kiderül

Kép forrása: twitter.com/coffee_n_mtns

Veszélyes mérföldkő az összeköltözés. Vagy egycsapásra minden még sokkal jobb lesz, vagy visszafordíthatatlanul elromlik valami. Érdekes kicsit a csillagjegye szerint is megismerned őt, hogy felkészültebben vegyétek az akadályokat!

Bika Kép forrása: thestir.cafemom.com

A bikák nagyon keményen dolgoznak azért, hogy családjuk semmiben se szenvedjen hiányt, így aztán időnként elfeledkeznek arról, hogy a munka miatt éppen rájuk alig jut idejük.

Szóval számíthatsz arra, hogy egy bika hajlamos a munkába temetkezni, és mindeközben elvárja, hogy te egyedül is feltaláld magadat.

Mindennek az a nehézsége, hogy a bikák túlságosan konzervatívak, és nem biztos, hogy díjazzák, ha túlságosan önállóvá válsz szabadidődben, holott ők azok, akik kikényszerítették ezt az élethelyzetet.

Nehezen kötnek kompromisszumot, és hajlamosak a féltékenykedésre, ők ugyanis nem néhány hónapra, hanem egy egész életre terveznek szerelmükkel.

Ha azonban nem esik nehezedre, hogy a NŐ, anya és háziasszony szerepét hozd, egy bika mellett felhőtlen lesz az életed.

 

Mérleg Kép forrása: oncewed.com

A mérlegek mindenekelőtt konfliktuskerülőek, ami kifejezetten előny a négy fal között – feltéve, hogy valóban csak apró-cseprő dolgokon veszekednétek.

Egyébként hajlamos rá, hogy a végletekig halogasson egy komoly beszélgetést, vagy bármilyen más, fontosabb lépést.

Sajnos, vitakerülő magatartása ellenére is van néhány raplija. Ilyen rendmániája, magas kritikai hajlama, és szépség iránti állandó igénye. Alapvetően kedvesek, nem csak általában, hanem otthon is.

Ugyanakkor csak akkor maradnak ilyen békések, ha nem szenvednek semmiben hiányt, és egyetértésben élhetnek szerelmükkel.

Számukra a család alapvető, ezért, ha nem is azonnal, de hosszútávon egész biztosan számíthatsz arra, hogy egy mérleg mellett nem úszhatod meg az anyaságot – remélhetőleg nem is szeretnéd!

 

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv