Vajon melyik Disney-hercegnőre hasonlítasz? A csillagjegyed elárulja

Kovács Andrea
Írta: ,
Vajon melyik Disney-hercegnőre hasonlítasz? A csillagjegyed elárulja

Kép forrása: galialahav.com

Bizonyára veled is előfordult, hogy gyermekkorodban olyan akartál lenni, mint egy Disney-hercegnő. Mesenézés közben azonosultál a főszereplővel és arra vágytál, hogy te is olyan szép és okos lehess? Nézzük, csillagjegyed alapján melyik alakra hasonlítasz a leginkább!

Ha a Mérleg a csillagjegyed, akkor nagyon vágysz a harmóniára, nyugalomra és békére. Általában következetes vagy, logikus gondolkodásmód jellemez.

Él benned az anyai ösztön, Hófehérkéhez hasonlóan igazságos és együttműködő vagy, ha lehetséges, kerülöd a vitákat, kompromisszumkészség jellemez.

Személyiséged kedves, romantikus alkat vagy, ugyanakkor kissé idealista. Szereted a természet közelségét, nem kedveled a bezártságot. Akkor vagy boldog igazán, ha megtaláltad vagy megteremtetted a békességet és a stabilitást az életedben.

Bak – Elsa (Jégvarázs) Kép forrása: eonline.com

Ha Bak csillagjegyű vagy, akkor minden egyes tettedért vállalod a felelősséget. Türelmes és fegyelmezett típus vagy, akit nehéz kizökkenteni.

Gyakorlatias gondolkodásmód jellemez, megfontolt, szorgalmas és okos vagy, hibát csak nagyon ritkán követsz el.

A csillagjegyek közül kétségtelenül a Bak az egyik legszigorúbb és legkomolyabb. Olyan vagy, mint Elsa: számodra a család az első és képes vagy mindent megtenni a szeretteidért.

Érzékeny és hűséges vagy, ha valaki feltöri a külső páncélodat, rájön, hogy igaz és szerető barát vagy.

Fókuszban

A legfinomabb snackek, amiket rohanós napokon a táskámba szoktam dobni

Az 5 legfinomabb tejes kávé recept, amiért minden nő odavan

Megéri hibrid autóval járni (?)

Egészség és életmód

A legfinomabb snackek, amiket rohanós napokon a táskámba szoktam dobni