10 pontos útmutató a Vízöntő szerelméhez

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Cikksorozatunkban sorra vesszük, milyen az élet az egyes zodiákusok mellett – vajon hogyan lehet közel férkőzni hozzájuk? Milyenek, amikor ismerkedni próbálnak? Mit tartogatnak egy komoly kapcsolatban? Természetesen nem csupán a csillagjegyünk befolyásolja a szerelmi életünket, de a születési képletben a napjegyünknek is fontos szerepe van. Lássuk, a Vízöntők szívéhez milyen út vezet!

Ilyenek az ismerkedésben

A Vízöntő férfit nem lehet meghódítani körmönfont praktikákkal vagy éppen felszínességgel, ők átlátnak a szitán, és azonnal visszavonulót fújnak, ha manipulálni próbálják őket. Ha sikert szeretnél elérni egy Vízöntőnél, akkor sokkal inkább az őszinte oldaladat kell elővenned, ami nem csak érdekes lesz számára, hanem őt is megnyílásra készteti. Nem túl zárkózott személyiségek, így nem nehéz velük szóba elegyedni.

Érzékeny lelkű emberek

A Vízöntő férfiak valódi idealisták és mindig nagyban gondolkodnak. Keresik a lehetőségeket, hogy jobbá és szebbé tegyék ezt a világot, így aztán az igazságtalanságok nagyon megviselik őket. Gyakran ezért is van az, hogy erősen hangulatemberek, hiszen általában sokkal érzékenyebben reagálnak az őket körülvevő világra. Ilyenkor elvonulnak és szeretnek magányosan elmélázni a történteken, márpedig ezt partnerként nem mindenki tudja könnyen elfogadni.

Nyíltak és egyenesek

Bátran el lehet hinni, amit mondanak, és mindig számítani lehet rájuk. Akár arra is képesek, hogy komoly áldozatokat hozzanak csak azért, hogy a szavukat megtarthassák.

Párkapcsolati kérdésekben persze jóval komplikáltabbak, mint az élet többi területén, de hazudni még itt sem szoktak – úgyhogy nem kell attól félned, hogy a Vízöntő partnered nem fog nyílt lapokkal játszani.

Lelki társra vágynak

Amit sokan hiányolnak a férfiakból úgy általában, az egy Vízöntőben potenciálisan megvan: ők sosem pusztán szerelemre, párkapcsolatra, vagy akár testiségre vágynak, mindig a lelki társat keresik. Az örök összetartozásra, a másik fél teljes kiegészítésére, az igazi, nagybetűs szerelemre áhítoznak. Ez egyszerre nagyon csábító, ám fel is adja a leckét, hiszen jól mutatja, hogy egy Vízöntő férfit csak a maximummal lehet levenni a lábáról.

Igazi különcök

Akár azért, mert komolyan érdeklődnek a jövő, a technológia iránt, akár azért, mert valami furcsa hobbijuk van, a Vízöntők egész biztosan hordoznak magukban valami extravagáns tulajdonságot. Ha olyan férfival találkozol, aki igazi különcnek tűnik és rendszeresen szembemegy a normákkal, borítékolhatod, hogy egy Vízöntővel van dolgod.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!