Kinéztél magadnak egy Szűz férfit? 10 pontos útmutató a Szűz szerelméhez

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Kinéztél magadnak egy Szűz férfit? 10 pontos útmutató a Szűz szerelméhez

Kép forrása: nd3000/Depositphotos.com

Cikksorozatunkban sorra vesszük, milyen az élet az egyes zodiákusok mellett – vajon hogyan lehet közel férkőzni hozzájuk? Milyenek, amikor ismerkedni próbálnak? Mit tartogatnak egy komoly kapcsolatban? Természetesen nem csupán a csillagjegyünk befolyásolja a szerelmi életünket, de a születési képletben a napjegyünknek is fontos szerepe van. Lássuk, a Szüzek szívéhez milyen út vezet!

Ilyenek az ismerkedésben

A Szűz férfiak általában nyitottabbak az ismerkedést illetően, mint az azonos jegyű nők. Sajátos humorral, sokszor csalafinta, csábító mosollyal ajándékozzák meg a kiszemeltjeiket. Gyakran ismerkednek munkahelyen, vagy olyan körülmények között, amik feltételezik a közös érdeklődési kört, azonos szellemi szintet – ennek oka egyszerűen az, hogy ezeken a területeken érzik otthonosan magukat, illetve nagyon fontos számukra, hogy értelmi szinten is csatlakozni tudjanak leendő partnerükhöz.

Kitartóak és elemző alkatok

A Szűz jegyű emberek nagyon szorgalmas, kitartó emberek, ám nem túlságosan nyitottak a világ felé. Ez nem azt jelenti, hogy ridegek lennének, sokszor éppen ennek ellenkezőjéről van szó. Pusztán nagyon jól átlátják az élet árnyékos oldalát, és mivel meglehetősen intellektuális, analizáló alkatok, ez gyakran rányomja a bélyegét az életükre.

Ellenben a szorgalmuknak köszönhetően sokszor ott is fényt gyújtanak, ahol mások már rég feladták volna.

Érzékeny lelkűek

A Szűz jegyű férfiak a legérzékenyebbek közé tartoznak. Két lábbal állnak a földön, és talán ezért is viszonozzák olyan nehezen a feléjük táplált érzéseket. Sokan ezt – tévesen – úgy értékelik, hogy ők nem tudnak mély intenzitással és szenvedélyesen szeretni, de erről szó sincs. Pusztán másként fejezik ki azt, ami a szívük mélyén lakozik, de érdemes kivárni, hogy igazán megnyíljanak.

Könnyen megsértődnek

A béke érdekében nem árt, ha finoman, megfontoltan szólsz hozzájuk. A Szüzek – bár szinte mindig átlátnak a szitán – jobban szeretik, ha kicsit kedvesebb a felvezetés, mint maga a mondanivaló. Mivel az ítélőképességük jó és a meglátásaik is helyesek, nem okozhat problémát dűlőre jutni velük, de jobb, ha a nézeteltérések elemzése során előtérbe helyezed a gondoskodóbb, kifejezetten kedves énedet.

Legolvasottabb cikkek

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató

Fókuszban

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell