Különleges képeket látsz éjszakánként? Útmutató a spirituális álmok megfejtéséhez

Marity Mira
Írta: ,

A spirituális álmok időről időre emlékeztetnek arra, hogy a lélek és a psziché olyan rétegeket képes feltárni álmodás közben, amelyek messze túlmutatnak az ébrenlét korlátozott szféráján. Néha az álmok félreérthetetlen tisztasággal beszélnek, és lelki jelentéseik azonnal átláthatóak – legtöbbször azonban szimbólumok és metaforák, illetve sokféle fantáziadús forgatókönyv finom nyelvén fejezik ki magukat.

Ezeket az álmokat nehezebb megérteni.

Ám ez is egy járható útja annak, hogy az ébredő egó kiterjessze a perspektíváját, és az intenzívebb, többértelmű álom során nekilásson az elméjében lejátszódó új, spirituális információ feldolgozásához.

Ha olyan álmod van, amit lelkileg jelentősnek érzel, és kíváncsi vagy arra, hogy mit jelent, a következő négy szempont alapján próbáld meg elemezni.

Az álmok többsége – még ha átvitt értelemben is – tulajdonképpen meglehetősen pontos tükröződése a mindennapi életünknek. Álmodunk ismerős emberekről, hétköznapi helyekről és mindennapi tevékenységekről.

De néha az álmodozó képzelet meghaladja a normális határait, és valami hihetetlen, rendkívüli, ellentmondásos dolgot élünk át álmunkban, amivel kapcsolatban semmilyen empirikus tapasztalatunk nincs. Próbáld meg előhívni ezt a szürreális elemet az álomból, és kompenzáld az ébrenléti állapotoddal.

Az irreális részlet arra hívja fel a figyelmedet, hogy lépj túl a „mi az, ami van” kérdésen, és gondolkodj a „mi az, ami lehetséges” irányába.

Ha például azt álmodod, hogy meztelen vagy, akkor az valószínűleg összefügg olyasmivel, amit titkolsz vagy szégyellsz, és mások előtt, de még magad előtt is takargatni szeretnéd.

Fókuszban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?

Full hibrid, plug-in hibrid vagy mild hibrid? Tegyünk rendet a fejekben hibrid fronton

Csak olyat ajándékozz, amit magadra is kennél! 7 fantasztikus növényi alapú kozmetikum karácsonyra