10 pontos útmutató a Skorpió szerelméhez

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Cikksorozatunkban sorra vesszük, milyen az élet az egyes zodiákusok mellett – vajon hogyan lehet közel férkőzni hozzájuk? Milyenek, amikor ismerkedni próbálnak? Mit tartogatnak egy komoly kapcsolatban? Természetesen nem csupán a csillagjegyünk befolyásolja a szerelmi életünket, de a születési képletben a napjegyünknek is fontos szerepe van. Lássuk, a Skorpiók szívéhez milyen út vezet!

Ilyenek az ismerkedésben

A Skorpiók már ránézésre tele vannak titokzatossággal, érzelmekkel és vágyakkal, éppen ezért a többség nem igazán tud nekik ellenállni. Nagyon jól látják és kezelik mások érzelmeit, sőt, gondolatait, sokan ezért is tartanak annyira tőlük. A közhiedelem még mindig kicsit gonosznak titulálja a Skorpiókat és tény, hogy van is egy ilyen oldaluk. Azonban többségük sokkal empatikusabb és odaadóbb, mint azt feltételeznénk róluk, és ez gyakran már az ismerkedés során kiderül.

Igazi maximalisták

Maguktól mindig megkövetelik a maximalizmust, és a környezetükben élőkkel sem sokkal engedékenyebbek. Nem túl könnyű emiatt hosszú távon is boldogan élni a Skorpióval, hiszen mellette folyton meg kell újulni, a lehető legjobbat nyújtani, hogy fenntarthasd az érdeklődését.

Megkövetelik az őszinteséget

A Skorpiók kíméletlenül őszinték, magukkal szemben éppúgy, mint másokkal. Mintha láthatatlan radarjaik lennének, úgy pásztáznak másokat, gyakorlatilag lehetetlen nekik hazudni. Még ha nem is tudják meg azonnal, miben lettek tévútra vezetve, érzik, hogy valami nem stimmel, és addig nyomoznak, amíg a dolgok végére nem járnak.

A Skorpiók előtt nincs titok, nagyon fogékonyak a metakommunikációs jelekre, a hangszínek változásaira, és lefülelik azt, akit le kell.

Fejlett az igazságérzetük

Ez megint csak olyan tulajdonság, ami miatt sokan tartanak tőlük. Egy Skorpió nem felejt, és főleg nehezen néz el bármit is – ez különösen igaz akkor, ha valakit egyszer hazugságon vagy képmutatáson kapott. Éppen ezért, ha közel akarsz kerülni egy Skorpióhoz, vagy meg akarod tartani, semmiképpen se tegyél olyasmit, amivel sértheted az igazságérzetét.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv