Kinéztél magadnak egy Rák férfit? 10 pontos útmutató a Rák szerelméhez

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Kinéztél magadnak egy Rák férfit? 10 pontos útmutató a Rák szerelméhez

Kép forrása: isorepublic.com

Cikksorozatunkban sorra vesszük, milyen az élet az egyes zodiákusok mellett – vajon hogyan lehet közel férkőzni hozzájuk? Milyenek, amikor ismerkedni próbálnak? Mit tartogatnak egy komoly kapcsolatban? Természetesen nem csupán a csillagjegyünk befolyásolja a szerelmi életünket, de a születési képletben a napjegyünknek is fontos szerepe van. Lássuk, a Rákok szívéhez milyen út vezet!

Ilyenek az ismerkedésben

A Rákok nagy hangsúlyt fektetnek az ismerkedésre, és igazán megadják a módját a flörtölésnek. Csak lépésről lépésre haladnak, szép fokozatosan közelítenek a kiszemeltjükhöz. Nem szeretnek semmit sem elkapkodni, mindenre szakítanak időt: tétova beszélgetésekre, virágcsokor vásárlásra, sokadik randira… Néha elég kivárni, hogy végre valóban a tettek mezejére lépjenek.

Kulcsfontosságú: az otthon

A Rák jegyű férfiak kifejezetten családcentrikusak. Számukra elképzelhetetlen az élet komoly kapcsolat, házasság és gyerekek nélkül. Elsődleges céljuk, hogy megteremtsék az ideális körülményeket a családjuk számára. Szeretteik jólétét mindennél előbbre helyezik, ezért sok szempontból kifejezetten ideális jelöltnek számíthatnak.

Imádnak gondoskodni

A Rák jegyű nők számára az anyaszerep alapvető, a férfiaknak pedig maga a gondoskodás az, ami kulcsfontosságú. Akkor érzik jól magukat, ha ennek a feladatnak eleget tehetnek: kellő mennyiségű pénzt vihetnek haza, kisebb-nagyobb ajándékokkal halmozhatják el szeretteiket, és otthon is megpróbálnak segédkezni.

Nem áll tőlük távol a házi munka, bár szeretik, ha a hagyományosnak tekinthető szerepek megmaradnak.

Meglehetősen érzékenyek

Nagyon ragaszkodóak, ami miatt könnyen válnak féltékennyé teljesen jelentéktelen helyzetekben is. Nem kell sokat tenni azért sem, hogy megsértődjenek és megbántódjanak. Ilyenkor csak az engesztelésnek, unszolásnak engednek, jóformán puhítani kell őket, hogy elmondják a problémáikat.

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?