Kinéztél magadnak egy Oroszlán férfit? 10 pontos útmutató a Oroszlán szerelméhez

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Kinéztél magadnak egy Oroszlán férfit? 10 pontos útmutató a Oroszlán szerelméhez

Kép forrása: canva.com

Cikksorozatunkban sorra vesszük, milyen az élet az egyes zodiákusok mellett – vajon hogyan lehet közel férkőzni hozzájuk? Milyenek, amikor ismerkedni próbálnak? Mit tartogatnak egy komoly kapcsolatban? Természetesen nem csupán a csillagjegyünk befolyásolja a szerelmi életünket, de a születési képletben a napjegyünknek is fontos szerepe van. Lássuk, az Oroszlánok szívéhez milyen út vezet!

Ilyenek az ismerkedésben

Az Oroszlánokhoz a legtöbb ember vonzódik – nemtől függetlenül. Ennek oka az, hogy többségük jólelkű, segítőkész és mindenekelőtt optimista. Ezért aztán a legtöbb Oroszlán csak úgy fürdik a népszerűségben: bár közel kerülni nem túl nehéz hozzájuk, csak kevesen férkőzhetnek a szívükhöz. Az ismerkedést tekintve imádnak hódítani és kifejezetten szeretik, ha a kiszemelt megközelíthetetlennek tűnik. Bár semmiképpen sem teszik kockára a büszkeségüket, tehát szeretnek biztosra menni, nem tudod őket lenyűgözni, ha túl gyorsan beadod a derekadat.

Lételemük a hiúság

Sokat adnak a megjelenésükre, a környezetükre, de ezáltal mások véleményére is. Egy Oroszlánt sokkal előbb le tud törni egy negatív kritika (akár otthon, akár a munkahelyén kapja azt), mint más jegyeket. Éppen ezért, ha szeretnéd őrizni vele a jó kapcsolatot, akkor semmiképpen se sértegesd, végképp ne gázolj a büszkeségébe, mert ezzel örökre elvághatod magadat nála.

Nem félnek az összetűzésektől

Az Oroszlánok a legtöbbször végigjátsszák magukban a lehetséges végkimeneteleket, de kellően tüzesek ahhoz, hogy akár gondolkozás nélkül konfliktusokba bonyolódjanak. Amolyan hős lovagok, akik nem félnek nyíltan konfrontálódni, kiállni másokért, különösen a gyengébbekért. Ezzel aztán nyomban fel is hívják magukra a figyelmet, tettükért pedig jár a dicséret – ezzel két legyet ütnek egy csapásra, hiszen a jótettel az egójukat is ápolják. 

Ami biztos, egy Oroszlán férfi sosem fél majd megmondani neked, ha valami nem nyerte el a tetszését, és a véleményéért gond nélkül vitába száll majd

Megdolgoznak a luxusért

Két nagy vesszőparipájuk van: a luxus iránti igény és a lustaság. Bolygóállástól függ, melyik hatalmasodik el rajtuk, hiszen vannak szörnyen lusta, kényelemre vágyó és a feladatokat elhanyagoló oroszlánok, továbbá olyanok is, akik éjt nappallá téve gürcölnek a vágyott életszínvonalért. Már az első beszélgetések során kiderülhet, a te kiszemelted melyik csoporthoz tartozik.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!