10 pontos útmutató a Nyilas szerelméhez

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Cikksorozatunkban sorra vesszük, milyen az élet az egyes zodiákusok mellett – vajon hogyan lehet közel férkőzni hozzájuk? Milyenek, amikor ismerkedni próbálnak? Mit tartogatnak egy komoly kapcsolatban? Természetesen nem csupán a csillagjegyünk befolyásolja a szerelmi életünket, de a születési képletben a napjegyünknek is fontos szerepe van. Lássuk, a Nyilasok szívéhez milyen út vezet!

Ilyenek az ismerkedésben

A Nyilasoknak egyáltalán nem nehéz kapcsolatba bonyolódniuk, nemtől függetlenül könnyedén ismerkednek. Többnyire sikeresek is, amit erős önbizalmuknak és ösztönszerű gondolkodásmódjuknak köszönhetnek. Utóbbi azt jelenti, hogy a körülményeket nem igazán veszik figyelembe, szinte kizárólag arra koncentrálnak, mit súgnak a megérzéseik és mit diktál a kémia. Az ellenmondást nem igazán tűrik (nem is sűrűn szembesülnek vele), a legtöbbször lehengerlőek és megszerzik azt, akit akarnak.

Nem a hűség mintaképei

Őket ezen a téren szinte kizárólag a tapasztalatszerzés vágya hajtja. Szerencsés esetben elegendőt kalandoznak fiatal éveikben, így mire valóban meg „kell” komolyodniuk, már benő a fejük lágya. A kérdés az, hogy te éppen milyen korszakot élő Nyilassal futottál össze…

Persze, ahogy mindenki, úgy ők is képesek a szerelem érdekében félretenni a kalandokat, de azért érdemes nyitott szemmel járnod, ha egy Nyilas férfi mellé sodor az élet.

Nehezen viselik a kötöttségeket

Sokat nehezít a Nyilassal való kapcsolaton az is, hogy nem igazán tűrik jól a kötöttségeket. Ez érdekes kettőséget szül bennük, ugyanis mindeközben vágynak arra, hogy megtalálják az eszményi társat, az igazi nagy Őt, aki biztos háttérként mindig ott van mögöttük. Ha egy Nyilas tehetné, akkor a szingli életből és a boldog házasságból gyúrna magának egy tökéletes életet. Amikor belátja, hogy ez lehetetlen, képes eldönteni, hogy mire van igazán szüksége.

Engedd szabadon

A Nyilasokat érdemes a hosszú pórázon tartani. Bár gyakran adnak okot arra, hogy kételkedhess bennük, ezek az okok a legtöbbször ártalmatlanok, és a kisebb flörtök is többnyire csak az egójukat ápolják. Azt viszont nem tűrik, ha korlátozni próbálják őket, ez ellen mindig lázadoznak.

A lelkük mélyén a másik félnél tapasztalt féltékenykedés és kételkedés elindít bennük egy negatív hullámot, ami előbb-utóbb a felszínre tör.

Ha szeretnél jó kapcsolatot ápolni egy Nyilassal, akkor bizony meg kell tanulnod szabadon engedni és hagyni, hogy ő válasszon téged – máshogy nem lehet őket megfogni.

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!