10 pontos útmutató a Kos szerelméhez

Szabó Erzsébet
Írta: ,
10 pontos útmutató a Kos szerelméhez

Kép forrása: unsplash

Cikksorozatunkban sorra vesszük, milyen az élet az egyes zodiákusok mellett – vajon hogyan lehet közel férkőzni hozzájuk? Milyenek, amikor ismerkedni próbálnak? Mit tartogatnak egy komoly kapcsolatban? Természetesen nem csupán a csillagjegyünk befolyásolja a szerelmi életünket, de a születési képletben a napjegyünknek is fontos szerepe van. Lássuk, a Kosok szívéhez milyen út vezet!

Ilyenek az ismerkedésben

A Kos férfiak imádnak hódítani, lehengerlőek, szenvedélyesek már az ismerkedés során is, és nem igazán tűrnek ellentmondást. Nem könnyű nekik ellenállni, de mégis óvatosnak kell lenni velük, mert nem esik nehezükre megbántani másokat. Persze nem szándékosan, de a Kos tüzes jegy, és a céljai érdekében időnként átgázol másokon, vagy kevésbé veszi figyelembe azt, mit éreznek a többiek. Ami biztos, hogy nem lehet sikered, ha túl könnyen beadod a derekadat.

Iszonyúan lelkes

A Kosok félelmetesen lelkes, pörgős, energikus alkatok. A nyugodtabb mentalitású emberek aligha tudnak lépést tartani velük, és ez bizony mindkét felet idegesítheti. A Kosok nem értik, hogyan lehet nyugodtan ülni a babérokon, esetleg különösebb célok nélkül tengetni a napokat, hiszen őket mindig hajtja valami, amitől lelkesedhetnek. Ez bizony a párkapcsolatokban is problémákat okozhat, többek között azért, mert egy Kos férfi sosem fog otthon ücsörögni, főleg nem tétlenül.

Gyakran túlidealizálja magát

A Kos férfiak mindig a maximumra törekszenek, és gyakran elégedetlenek a saját teljesítményükkel.

Elképzelt önképükhöz rögeszmésen ragaszkodnak, ezért egy Kos férfi mellett könnyen azt érezheted, hogy sosem ismered meg az igazi arcát – pusztán azért, mert nem hajlandó megmutatni, milyen a valóságban.

Ennek oka az, hogy mindenki gyengébb, mint amilyennek mutatja magát, ám ezzel egy Kos nem tud és nem is akar szembenézni.

Igényli a szabadságot

Ezt nem úgy kell értelmezned, hogy egy Kos oldalán csak és kizárólag nyitott házasságban gondolkodhatsz, hanem hogy szükségük van az énidőre, az önmegvalósításra. A Kosoknak nagyon lényeges a karrierjük, a különféle képesítések, amiket az idők során rendre meg is szereznek. Ha úgy érzik, otthon nem kapnak támogatást a céljaik megvalósításában, esetleg korlátozni próbálják őket, akkor egész biztosan a könnyebb utat választják, és új partner után néznek.

Fókuszban

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató

Egészség és életmód

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz