10 pontos útmutató az Ikrek szerelméhez

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Cikksorozatunkban sorra vesszük, milyen az élet az egyes zodiákusok mellett – vajon hogyan lehet közel férkőzni hozzájuk? Milyenek, amikor ismerkedni próbálnak? Mit tartogatnak egy komoly kapcsolatban? Természetesen nem csupán a csillagjegyünk befolyásolja a szerelmi életünket, de a születési képletben a napjegyünknek is fontos szerepe van. Lássuk, az Ikrek szívéhez milyen út vezet!

Ilyenek az ismerkedésben

Nem olyan könnyű észrevenni, amikor az Ikrek flörtöl, mert eleve egy nagyon nyitott, közvetlen, jó kommunikációs készséggel megáldott férfiről van szó. Ha régebbről ismered, akkor feltűnhet, hogy erre még egy lapáttal rátesz: többet viccelődik, sokkal kerekebb mondatokban beszél, kicsit jobban „szerepel” az átlagosnál. Emellett belecsempész a stílusába egy kis érzékiséget is, amit viszont nem osztogat csak úgy bárkinek.

Barátságból szerelem? Igen!

Az Ikrekkel gyakran megesik, hogy barátságból léptetik elő szerelemmé a kapcsolatukat. Ennek oka az, hogy olyan nőt keresnek maguk mellé, akivel szellemileg is teljesen egy húron pendülnek. Egy Ikrek férfit nem tudsz levenni a lábáról „csak” azzal, hogy csinos vagy és jókedélyű, neki nagyon fontos, hogy hasonlóak legyenek az érdeklődési köreitek, illetve kellően rugalmasan állj az élethez – ki más lenne igazán alkalmas erre, mint egy barát, akivel idővel kialakul a kémia?

Nem kifejezetten röghöz kötöttek

Nem igazán szeretik a kötöttségeket, szeretnek jönni-menni a világban, és ez esetükben nem csak nyaralást jelent. Gyakran költöznek, és az sem esik távol az elképzeléseiktől, hogy adott helyzetben teljesen a nulláról kezdjenek el mindent. Ebbe belefér a külföldre költözés éppúgy, mint a hirtelen ötlettől vezérelt felmondás.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!