10 pontos útmutató a Halak szerelméhez

Szabó Erzsébet
Írta: ,
10 pontos útmutató a Halak szerelméhez

Kép forrása: unsplash.com

Cikksorozatunkban sorra vesszük, milyen az élet az egyes zodiákusok mellett – vajon hogyan lehet közel férkőzni hozzájuk? Milyenek, amikor ismerkedni próbálnak? Mit tartogatnak egy komoly kapcsolatban? Természetesen nem csupán a csillagjegyünk befolyásolja a szerelmi életünket, de a születési képletben a napjegyünknek is fontos szerepe van. Lássuk, a Halak szívéhez milyen út vezet!

Ilyenek az ismerkedésben

A Halak férfiak ritkán teszik meg váratlanul az első lépést az ismerkedés során, bár mindig benne vannak egy kis játékos flörtölésben, kacérkodásban. Szeretnek biztosra menni, és nem szólítják meg „csak úgy” a lehetséges jelölteket. Nagyon tudatosan választanak, de nehéz kiszámítani őket, mert elég spontán típusok.

Sokszor úgy cselekszenek, hogy arra még maguk sem voltak felkészülve – nemhogy a környezetük.

Ezoterikus beállítottságúak

Hisznek a sorsszerűségben, gyakran hagyatkoznak a megérzéseikre, és örömmel kalandoznak a fantáziák, illúziók világában.

A férfiak gyengédebb oldalát képviselik

A Halak férfiak nem tartoznak a nagyon határozott, erőteljes, macsós férfiak közé. Ők sokkal inkább gyengédebbek, törődőbbek, és az érzelmeiket is meglehetősen intenzíven élik meg. Szívesen bölcselkednek másokkal, örömmel elemzik az élet nagy dolgait, és mindenben képesek meglátni a csodát.

Nagyon együttérzőek

Általában nagyon jól átérzik mások, vagy úgy általában a környezetük helyzetét, azonban sokszor nem elég bátrak ahhoz, hogy nagyobb volumenű lépéseket is megtegyenek, hiába tudják, hogy az lenne a helyes. Ők azok, akik inkább kivárnak, biztosra mennek, noszogatásra vágynak ahelyett, hogy cselekednének.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!