Kivel kellene utaznod a csillagjegyed szerint?

Irimiás Alíz
Írta: ,
Kivel kellene utaznod a csillagjegyed szerint?

Kép forrása: unsplash.com

Annak idején, amikor férjet választottam magamnak – mert ugye mindannyian tudjuk, hogy a nő választ – a legnyomósabb indok az volt, hogy páros utazásaink alatt mindig tökéletes utazótársam volt. Az, hogy nem élvezzük a tengerparti nyaralást, de képesek vagyunk reggeltől estig várost nézni, izgalmasnak tartjuk a kalandokat, és csak addig vagyunk hajlandóak kockáztatni, amíg racionálisan is biztonságosnak tartjuk a kihívást, a múzeumokban csak a leghíresebb tárgyakra vagyunk kíváncsiak, és inkább a természeti szépségek nyűgöznek le, tudunk órákon át ülni tereken a forgatagot bámulva szótlanul, és éjszakába nyúlóan beszélgetni a sivatagban tábortűz mellett vagy csillagos ég alatt - szinte megpecsételte a további életünket, miután megismerkedtünk.

A csillagjegyek utazás alatti összeilléséről akkor még mit sem sejtettünk. Megfelelő utazópartnert találni nem egyszerű – azon túl, hogy jól kijössz vele, az érdeklődési körötöknek és a vakációról alkotott elképzeléseteknek is egyeznie kell. Susan Miller asztrológus és utazási szakértő szerint a válaszokat a csillagjegyünkben érdemes keresni.

Született vezető vagy, úttörő, felfedező, ami azt jelenti, hogy aktívan töltöd a vakációdat, és szívesen mész városnézésre, túrázni vagy akár sportolsz is a szabadnapjaidon.

Egyedül is bátran nekivágsz az utazásnak, nem alkalmazkodsz könnyedén csapattársakhoz, inkább a partnereddel vagy közeli barátoddal indulsz útnak szívesen.

A Kos és az Oroszlán is magas energiaszinttel bír, ami az utazásokon jól összehangolható.

Rendkívül érzékeny vagy, és szereted magad kényeztetni.

Élvezed a wellnessben kínálkozó masszázs örömét és az aromaterápia dédelgető illatát.

Az utazásaidon is a luxus érzését keresed, nem kedveled a rohanást.

Előkelő szálláshelyet választasz, ahol – ha gyerekekkel utazol, őket lefoglalják az animátorok, s te – nyugodtan pihenhetsz.

A Halakkal jól tudsz együtt utazni, mivel ők boldogan úsznak az áramlással.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!