Utazás az előző életünkben – Derítsd ki, hogy miket hoztál magaddal a korábbi életekből

Szendrey Adrienn
Írta: ,

Ha hiszel a reinkarnációban, akkor bizonyára már te is elgondolkodtál azon korábban, hogy milyen is lehettél az előző életeidben. A korábbi inkarnációink során tanultak, az előző életekben elkövetett dolgok hatnak arra is, hogy a jelenlegi állomásunkon mi történik velünk, mi a mostani életfeladatunk. Ahhoz, hogy erről még többet tudjunk, részt vehetünk előző élet vagy karmikus utaztatáson, ahol bepillanthatunk a korábbi inkarnációinkba.

A reinkarnációs utazás, illetve sok esetben terápia során fontos, hogy a lehető legjobb szakembert válasszuk magunknak. Az előző életeinkben tett kitérő ugyanis igencsak megrázó is lehet, és ha nem egy újabb traumát szeretnénk magunknak, hanem feldolgozni a korábbi problémánkat, akkor nem mindegy, ki segít minket az út során.

Egy hozzáértő előző élet terapeuta nem engedi, hogy az utazásunk során olyan dolgokat lássunk, amely nagyon megrázó lehet a számunkra.

Sok olyan utaztató van, aki nagyon rövid idő alatt tanult ki egy-egy utaztatási módszert, pedig nem minden embernél működnek ezek ugyanúgy.

A megfelelő utaztató segít, hogy a problémánk szempontjából valóban hasznos dolgokat lássunk, és az utazás során végig kommunikál velünk, és ha valamit nem szeretnénk megtudni, azt segít elkerülni.

A reinkarnációs terápiát megelőzi egy beszélgetés az utaztatóval, aki felméri, hogy az önismeretünk, illetve az egyes problémáink megértése és feldolgozása szempontjából miért is van szükségünk az utazásra.

Ezután kerül csak sor a meditatív állapotban történő útra, amely segít felfedezni az összes olyan gondunkat, amelyek nem a jelenlegi életünkben keletkeztek.

A terápia zárásaként az utaztató elbeszélget velünk a látottakról, hogy segítsen ezeket feldolgozni.

A terapeuta tanácsokat ad, hogyan integráljuk a jelenlegi életünkbe a látottakat, hogy ezek valóban hasznosak legyenek a számunkra.

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?