Hogyan befolyásolja életünket az Uránusz, a szabadság bolygója idén?

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Cikksorozatunkban sorra vesszük, a különféle bolygók milyen hatást gyakorolnak életünkre globálisan és egyénileg egyaránt. Alábbi cikkünkben a Naprendszer következő bolygója, az Uránusz kerül sorra. A szabadság jelképeként elhíresült bolygó valóban sok érdekességet tartogat számunkra, de nem csak azért különleges, mert nagy hatással bír a függetlenedési vágyunkra…

A szabadság bolygója

Az Uránusz a szabadság bolygójaként is elhíresült az asztrológiában, ugyanis elsősorban az erre irányuló törekvéseinket erősíti. Azok az emberek, akikre nagy hatást gyakorol, jellemző módon érdeklődnek a jövő, a technológia, az új felfedezések iránt. Sokan közülük kutatók lesznek, vagy olyan emberek, akik a magánéletükben, munkájukban is arra törekszenek, hogy jobb hellyé tegyék a világunkat. Az Uránusz az említetteken túl az alkotókedvre is befolyással bír, tehát a művészetre való fogékonyságban is megnyilvánulhat hatása az érintettek életében.

Az Uránusz által uralt emberek hajlamosak a lázadozásra, erősen igénylik az önállóságot, imádnak mindent, ami újszerű, ismeretlen, modern.

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?