Hogyan befolyásolja életünket az Uránusz, a szabadság bolygója 2019-ben?

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Cikksorozatunkban sorra vesszük, a különféle bolygók milyen hatást gyakorolnak életünkre globálisan és egyénileg egyaránt. Alábbi cikkünkben a Naprendszer következő bolygója, az Uránusz kerül sorra. A szabadság jelképeként elhíresült bolygó valóban sok érdekességet tartogat számunkra, de nem csak azért különleges, mert nagy hatással bír a függetlenedési vágyunkra…

A szabadság bolygója

Az Uránusz a szabadság bolygójaként is elhíresült az asztrológiában, ugyanis elsősorban az erre irányuló törekvéseinket erősíti. Azok az emberek, akikre nagy hatást gyakorol, jellemző módon érdeklődnek a jövő, a technológia, az új felfedezések iránt. Sokan közülük kutatók lesznek, vagy olyan emberek, akik a magánéletükben, munkájukban is arra törekszenek, hogy jobb hellyé tegyék a világunkat. Az Uránusz az említetteken túl az alkotókedvre is befolyással bír, tehát a művészetre való fogékonyságban is megnyilvánulhat hatása az érintettek életében.

Az Uránusz által uralt emberek hajlamosak a lázadozásra, erősen igénylik az önállóságot, imádnak mindent, ami újszerű, ismeretlen, modern.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!