Neked melyik az uralkodó bolygód? Ezt árulja el a személyiségedről

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Neked melyik az uralkodó bolygód? Ezt árulja el a személyiségedről

Kép forrása: unsplash.com

Bizonyára te is hallottál már arról, hogy nem csupán a horoszkópunk befolyásolja a személyiségünket, hanem bolygók is. Előfordulhat, hogy valakinek teljesen mást mond az általános csillagövi jellemzője, mint amit a valóságban tapasztal. Ez akkor fordul elő, amikor a bolygóállások felülírják. Itt derítheted ki, hogy a születésed időpontjában milyen bolygók uralkodtak éppen.

A Merkúr elsősorban a gondolkodásunkra van hatással, ami által befolyásolja, milyen döntéseket hozunk, milyen képességekkel rendelkezünk, és mikor bizonytalanodunk el.

Ha a Merkúr kedvező jegyben állt a születésedkor, akkor nagyon jó előadói képességeid lehetnek, jól átláthatod a dolgokat, minden bizonnyal szeretsz tanulni, jó a nyelvérzéked és valószínűleg érdekelnek a tudományos dolgok.

Rossz bolygóállás esetében ennek éppen az ellentettje igaz: nehezen fejezed ki magadat, rossz a kézügyességed, nem vág túl gyorsan az eszed és lehet, hogy másokkal szemben kicsinyes, esetleg szőrszálhasogató vagy.

Ezek a rossz tulajdonságok egyébként mindenkiben felerősödnek akkor, amikor a hónapban néhány napig a Merkúr uralja az eget.

A Jupiter alapjaiban befolyásolja azt, milyennek látod a világot.

Segít abban, hogy boldogabbá, kiegyensúlyozottabbá, és úgy általában szebbé tedd az életedet, egyszóval hatással van a pozitív életszemléletre.

Bár a szerencse bolygójának is szokták hívni, tulajdonképpen nem a szerencse által segíti az embereket, hanem a hiten keresztül.

Aki hisz a jóban, az automatikusan tesz is azért, hogy jobb legyen az élete – ezeket az energiákat tudja erősíteni a Jupiter.

Negatív bolygóállás esetén túlzásokba kergethet, előítéletekkel téríthet le az utadról.

Kedvező állás esetén azonban intuíciókat, megnyerő modort, érzékenységet és önzetlenséget biztosít.

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?